A bal- és jobboldal között az a különbség, hogy az egyik ártani akar az országnak vagy mindkettő jót akar, csak máshogy?
"- Magunkkal vinnénk a vidék dolgos, szelíd népét, akik szerintetek mucsai parasztok, nektek pedig itt hagynánk a belpesti értelmiséget, akikkel gyakorolhatjátok a helyesírást a járdán, hisz azt úgy élvezitek."
Hát azért sok vidéki nem kért ebből a kormánypártból, különösen itt Észak-Magyarországon. Belpesti értelmiséget inkább vigyétek az országgyűlési képviselőkkel együtt.
Mivel a politikusokat a hatalom vágy vezérli, a hatalomért egyszerűen bármire képesek. Képesek lopni, csalni, hazudni, gyilkolni, háborúba, - nyomorba dönteni az egész világot. Ebben nincs különbség jobb és baloldal között. A jobboldali elit ezt úgy fogalmazza meg, hogy ha felemeljük a nemzetet, akkor mindenki jobban fog élni, de egyébként ők csak a saját zsebüket tömik, a baloldali elit pedig a demokrácia felkent papjainak a szerepében tetszeleg, miközben a globalizációban érdekelt nemzetközi nagytőke érdekeit szolgálják ki, a nép érdekeivel szemben.
A választás nem más, mint a 22-es csapdája. Mindegy kire szavazol, csak rosszul járhatsz! Ezt legjobban az 1-2 százalékon eldőlő, dollár milliárdokat felemésztő amerikai választások példázzák.
"Nem tudom, hogy a mai ballib pártok milyen jóságot látnak abban, "
Kalergi terv
igaz nem én vagyok a 9. De látom betalált.
9->Respect
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!