Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ellentmondás, hogy SzFE-en...

Nem ellentmondás, hogy SzFE-en tüntetnek miközben évtizedek óta gyenge színészeink vannak?

Figyelt kérdés

Most ugye tüntetnek az ellen, hogy az állam kivonul a színművészetiből, holott a liberálisok - akik most tüntitnek - pont azt akarják, hogy az állam mindenhonnan vonuljon ki és a piac tartson el mindent.

A színművészeti hemzseg a szexuális zaklatásoktól és a kiszivárgott ügyek, csak a jéghegy csúcsa. Már a felvételin kezdődnek a szexuális visszaélések. Másrészt pedig a magyar színészek sajnos csapnivalóak. Nem néznek magyar alkotásokat az emberek, még mi sem. Nem exportálható az alkotások sem. Színházba is csak egy szűk gazdag sznob réteg jár. Sajnos a színészeink jelentős része is 'ripacsként' van számontartva nem véletlen.

Miért kell a színművészeti ennyire nekünk?

2020. szept. 7. 08:35
1 2 3 4 5
 31/48 Micimacko67 ***** válasza:
70%

Pedig ők igazán jó elvtársak...már a mi kutyánk kölyke sem elég jó nektek?

Eddig azt hallottuk, hogy a polgári oldalon találhatók az igazi hazafias művészek...akik az igazi színjátszást művelik...

2020. nov. 2. 20:17
 32/48 anonim ***** válasza:
47%

Én igazából arra volnék kíváncsi, hogy mikor éri el az átlagos magyar agyát az a minőség, hogy nem hajlandó tovább törzsi szinten művelni az egész politikát

Ha a Fidesz azt mondja a kutya az macska, 100%, hogy GYK-n lesz napi 6 kérdés, hogy ideje a kutyákat elfelejteni.

2020. nov. 2. 20:20
 33/48 anonim ***** válasza:
89%
32-es, nem Orbántól függ a magyar színészek minősége.
2020. nov. 3. 00:53
 34/48 anonim ***** válasza:
33%
De a ti véleményetek igen. Ez a probléma :D
2020. nov. 3. 00:56
 35/48 anonim ***** válasza:
70%
Eddig nem volt válaszom, de látszik micsoda lángész vagy. :)
2020. nov. 3. 01:29
 36/48 anonim ***** válasza:
27%

35

Az vagyok, igen. Eltaláltad! :D Miért, neem rinyáltok állandóan, a pszichológia képzés, az szfe, pride, mikor mi. Nektek teljesen mindegy, hogy mii-micsoda, szart sem szoktatok tudni róla, de a propaganda miatt megvan a véleményetek mindenről IS. Fidesz tempó, kár tagadnod.

2020. nov. 3. 10:11
 37/48 anonim ***** válasza:
33%

36, nagyon mellé nyúltál. Nem vagyok fideszes. És sok dologgal nincs bajom amiért tüntetnek az emberek, sőt, igazuk van az SZFE-seknek, ellenben viszont tényleg sz*r a magyar színészek minősége. Szerintem veled valami probléma van, hogy mindenben a Fideszt látod :D

Amúgy én elég tájékozódottnak tartom magam, viszont te elég erősen egy dunning kruger szindrómával küzdesz, mivel azt sem tudod, miről beszélsz, mégis holtbiztosnak tartod. Sajnállak.

2020. nov. 3. 14:26
 38/48 Micimacko67 ***** válasza:
0%

37-es, szakmabeli vagy, hogy ilyen magabiztossággal kimered jelenteni ezt minősítést?

Megkérdezhetem, hogy milyen gyakran jársz színhátba? Ha nem tetszik egy előadás, megtudod biztonsággal állapitani, hogy a színész játszik rosszul vagy inkább csak szenved egy rossz rendezés miatt?

2020. nov. 3. 15:28
 39/48 anonim ***** válasza:
0%

37

Komolyan gondolod, hogy "igaza van a színművészetiseknek"? Ugyan miben? Hogy csak szórják a pénzt (el)számolatlanul, még ameddig csak akarják? Hiszen már vagy 8 éve megkapták a KONKRÉT útmutatást, hogy mit tegyenek, hogy az ÁLLAMI pénzek arra használódjanak, amire kapják. 2X kellett már rájuk pirítani, hogy átlátható legyen a költségvetésük. Hányat is tartottak be a több tucat be nem tartott szabályzati előírásból?

Szerinted csak öntsük a feneketlen kútba a dolgozó emberek forintjait? Csak hogy minden rokon, haver kapjon valami mondvacsinált alapon pénzt? Hogy 36 - főleg a köreikből való- gyereket 6X6 -szintén a társaságukból való- tanár "oktasson"? Olyanok, akik abban esetleg semmit nem csináltak, amit tanítanak?

Közben meg szétrohad az épület, mert arra nem szántak semmi pénzt.

A szónok-tanár meg egyenesen a szemünkbe mondja, hogy ők "a színész ÉS AKTIVISTA képzés központja". Könyörgöm, NEM ERRŐL volt szó. A "színház és filmművészetin" ne folyjon SEMMI aktivistaképzés, ott arra költsék a nemzet pénzét, hogy legyenek tisztességes színművészeink, hogy legyen, akik előadják a Bánk bánt meg Az ember tragédiáját úgy, ahogy azt EREDETILEG megírták. Vagy a Kurázsi mamát vagy A fösvényt.

Biztos, hogy az SZFEvel egyetértesz? KI érthet egyet az SZFE-vel, aki ismeri a "teljesítményüket"?

2020. nov. 3. 15:54
 40/48 anonim ***** válasza:
70%

39-es, miért fordítod ki amit mondok? :D Nem mindenben értek velük egyet, de a tüntetés tárgyában igen. Alattomos amit velük csinálnak, ha tetszik, ha nem.

38-as, hagyd abba a vergődést, mert igen, szakmabeli vagyok.

2020. nov. 3. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!