Nem érzitek úgy hogy egyre jobban gyengül a fidesz?
Figyelt kérdés
Elég egyértelmű volt, hogy a 2018-as választást elcsalta a fidesz, az ismerőseim 10-ből 10 a Jobbikra szavazott...
Viszont most,az SZFE, meg sokan nem elégedett a kormány jelenlegi munkajaval,az egyre jobban emelkedő korrupcioval(Szijjártó féle Yacthos ügy) illetve, hogy egyre több fiatal nem itt tervezi az életet.
Én úgy érzem,egyre jobban gyengulnek, nem hiába lopnak mértéktelenül.
De valójában jogos a kerdes,hogy ki(k) lesznek helyettuk?
2020. szept. 6. 09:31
21/27 anonim válasza:
Nem hiszem azt, viszont továbbra se cáfoltál meg semmit. Ezeket mondtam, a Fidesz az eddigi legkorupptabb párt. Sok az öngyilkosság, sok az áfa, a korrupció ugye rettenetesen magas. Meg tudsz bármit is cáfolni? Vagy csak személyeskedni tudsz, meg lepontozni? Melyik nem igaz ezek közül? A lepontozás nem válasz. :)
22/27 anonim válasza:
Akkor még egyszer: aki szerint egy 50 % fölötti támogatottságú párt szavazói hülye nyugdíjasok, azzal nem látom értelmét semmilyen vitának.
23/27 anonim válasza:
Én mikor mondtam, hogy csak hülye nyugdíjasok szavaznak rájuk? vannak hülye fiatalok, hülye középkorúak és becstelen gazemberek is. Továbbra se tudtál megcáfolni semmit. Mi nem igaz abból amit írtam? nem igaz, hogy a Fidesz az eddigi legkorruptabb párt? Nem igaz, hogy magas az áfa? öngyilkosság?
24/27 anonim válasza:
Nem tud gyengülni, mert nincs más alternatíva.
25/27 A kérdező kommentje:
#24 wow, fideszes agymosott be like :nInCs aLtErNaTíVa xD
Ha lenne se szavaznatok arra lol.
Amúgy a Fideszhez meg a Mi Hazánk hasonlít a legjobban,pl. Mindketto fasiszta párt
2020. szept. 12. 15:14
26/27 anonim válasza:
#25/25
Te vagy az agymosott, csak túl nagy az arcod ahhoz, hogy észrevedd, hogy mennyire elvakult vagy.
27/27 A kérdező kommentje:
Igazán jó érvelés uram!:DDDDD
2020. szept. 13. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!