Miért fizetne valaki elő a telex.hu-ra, mikor ugyanazt ingyen megkapják a 444 és társaitól is?
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 22:59
1/21 anonim válasza:
Mert nem biztos, hogy ugyanazt megkapod. :)
2/21 anonim válasza:
Minden esetre én swm fizetek elő. De csak azért mert tavasszal 4000 koronavirus cikket írtak, folyamatos félelemkeltés..stb. köszönöm nem!
4/21 anonim válasza:
Mennyibe fog kerülni?
Én féláron vállalom, hogy írok nektek RENDKÍVÜLI híreket.
Csak egy párat ízelítőnek:
"Újabb koronavírusos embert találtak!"
"Újabb holokauszt túlélőt találtak!"
De akár tudom kombinálni is!!!!
"Újabb koronavírusos holokauszt túlélőt találtak!"
5/21 anonim válasza:
4 Na jó, de te sem ingyen csinálod
6/21 anonim válasza:
4. Én jobbat tudok.
110 éves túlélte a koronavirus, a spanyol nathát, megjárta a 2. világháborút, ahol fogságba esett, túlélte a vérhast js.
7/21 anonim válasza:
6
Nem jobb, mert már ott buktad, hogy nem írtad oda, hogy RENDKÍVÜLI!!!!!!
Egyébként nem lenne rossz, de úgy még jobb lett volna, hogy koronavírust, mindent túlélt, de végül a Holokauszt által elhalálozott és most a család perel a koronavírus évfordulója alkalmából!;)
8/21 anonim válasza:
Hát, nálam már elő is jegyezték magukat a " nem nézem honlapok " kategóriájába miokor elsőre azt tolják az ember képébe, hogy fizessen, nem is valami bemutatkozás, helo szia, fizess. :D
9/21 mindentudó99 válasza:
Most sokan fizetnek. Meg majd a jövő hónapban is aztàn kifullad.
10/21 tgt válasza:
Sokan azért fizetnek, mert fontos számukra a szabad sajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!