A keszuljetek.hu célja az, hogy ellenség képet keressen, uszítson és háborús hangulatot keltsen fasiszta módszerekkel?
Figyelt kérdés
Néhány órája találkoztam a "keszuljetek.hu" hirdetéseivel, ahol mindenféle harcias, háborús jellegű, szinte már nyíltan fasiszta plakátokkal egy (egyenlőre még nem bejelentett) "ellenség" ellen próbálja feltüzelni az embereket. Kérdésem, ezt mégis miért indította el valaki? Tényleg ez a helyes, hogy megijesztjük az itt élő, egyébként békés embereket is? És ez nem gyűlöletkeltésre lett kitalálva? Megismétlődnek a náci idők, amiket már láthattunk a történelmet lapjain, Németországban?2020. szept. 5. 10:33
1/3 anonim válasza:
Sose hallottam erről, de jó reklámot csináltál nekik..
2/3 anonim válasza:
Eddig nem láttam, de szerintem inkább összefogásra hív, örökös kesergés meg panaszkodás helyett. Az a mondat külön tetszik, hogy "Mi vagyunk azok, akikre vártunk."
3/3 anonim válasza:
A szokasos nacionalizmus mellett valoban fellelheto egyfajta mersekelt militarista retorika is , de ezt haborus propagandakent vagy uszitaskent ertelmezni nem mas , mint szandekos felremagyarazas (politikai demagogia) vagy sulyos kormanyfobia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!