Mikor áll össze a Koronavírus Operatív törzs Cecília nénivel ismét?
Figyelt kérdés
Már rekordott döntött a napi fertőzöttek száma. Mikor ülnek megint össze és napi szinten adnak infót? Meddig kell még várnia?2020. szept. 3. 14:55
1/9 anonim válasza:
Az Operatív Törzs most is megvan (szerintem föl sem oszlott), csak most nem adnak naponkénti tájékoztatást.
2/9 anonim válasza:
Az most is van, sajnos hamarosan" visszatérnek", ahogy alakulnak a dolgok.
3/9 A kérdező kommentje:
Miért nem? Érdekelnének a napi hírek
2020. szept. 3. 15:05
4/9 anonim válasza:
Hát az adatokat közzé is teszik, csak nincs az a formája, mint tavasszal, hogy a tévében ott ül M.C. a két marcona egyenruhás között. :-)
5/9 anonim válasza:
Én azt hittem szeptember elsejével indul a második évad. :-D
6/9 anonim válasza:
Érdekelnének a napi hírek??? Mármint napi hazugságok, így érted, ugye?
7/9 anonim válasza:
Ma ismét rekord...510..ez szomorú! Már a küszöbön vannak szerintem.
8/9 anonim válasza:
6000 tesztből 510 pozitív.
Azért ez eléggé lehengerlő.
(nem hivatalos számok!)
9/9 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy soha. Igaz én sohasem néztem ezt a nyalánkságot, de a ti agyatoknak sem tesz jót. Az ilyen műsorokat inkább be kellene tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!