Mennyi lehet a valóságtartalma a koronavírussal kapcsolatos adathamisításokra vonatkozó állításoknak?
Egy csomóan írják, hogy olyan elhunytakat nyilvánítanak fertőzötté, akik nem voltak azok, lefizetik a hozzátartozókat, ha ehhez hozzájárulnak; hogy tesztelés nélkül is pozitívnak nyilvánítanak embereket, hogy a kórházak pénzt kapnak a minél több kimutatott betegért, stb.
Mennyire lehet ezeknek hinni?
Én ezt nem értem. Márciusban még azt mondta a mi kedves egyetlen aranyos ellenzékünk, hogy azért fizet a kormány az orvosoknak/hozzátartozóknak/boncolóorvosnak/ápolónak, hogy ne legyen koronavírusos az országban. Hónapokig hallgattuk, hogy a számokat meghamisítják, valójában sokkal több fertőzött van.
Erre most meg pont az ellenkezőjével jöttök?
Nőjetek már fel komolyan...
#2 nagyon jól leírta.
de ne csodálkozzunk, mert másban is ezt csinálja a "kedves ellenzék".
Amikor kezdődött a járvány akkor követelték a karantént, határlezárást, iskolabezárást - amikor megtörtént azonnal elkezdték követelni hogy ezeket töröljék el. Most megint követelték - megint határzár lett, azonnal tiltakoztak.
Az elején verték az asztalt hogy a kormány biztosítson elég védőfelszerelést, legyen sok lélegeztetőgép, most meg bíróság elé állítanák őket, merthogy felelőtlenül költöttek annyi pénzt rájuk és túl sok van belőle.
Kérdező, ezeknek a baromságoknak a valóságalapja pontosan annyi, mint amikben a világvégét, teljes kihalást meg népességszabályozást véltek látni. Vannak apró információ morzsák amik igazak és ezek köré egy teljesen hülye elméletet kanyarintanak.
Én KÉRDEZTEM valamit, nem állítottam. Erre a második válaszoló már ellenzékezik.
Csak szeretném tudni, ki mit hallott ezekről, igazak lehetnek-e, tud-e valaki példát, esetleg személyes tapasztalatot. Nem érdekel, hogy ki ellenzéki, meg ki kormánypárti.
"Egy csomóan írják, hogy olyan elhunytakat nyilvánítanak fertőzötté, akik nem voltak azok, lefizetik a hozzátartozókat, ha ehhez hozzájárulnak; hogy tesztelés nélkül is pozitívnak nyilvánítanak embereket, hogy a kórházak pénzt kapnak a minél több kimutatott betegért, stb."
Ezt állítottad.
Ha valóban "csomóan" írják, akkor ennek kell, hogy forrása legyen.
Kik azok a csomóan és hol írják? A konteós baráti köröd? Én itt olvasom ezt először.
Milyen tények alapján állítják ezt?
Tavasszal is 3 napig kerngett egy Kasler Miklósnak tulajdonított levél, amiről ordított, hogy hamis, mégis "csomóan" megosztották. Még írták is, hogy biztosan igaz, mert nem cofolták. Aztán a cáfolatot nem osztogatták meg ilyen lelkesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!