Mi lehetne ha senki se törődne a járvánnyal?
"4: az egészségügynek már nincs hova összeomlania"
Hogy ne lenne. :). Mint Amerikába. A mentő már ki se megy a szívrohamhoz vagy ha ki is mennek 5 perc újraélesztés után befejezik, pedig máskor 1 órán keresztül csinálják. Itthon még rosszabb lenne. Történne például egy baleset az autópályán oda már nem menne ki a mentő, mert nem lenne szabad mentős... Szóval, a Te megoldásoddal összeomolna az eü, a gazdaság, az oktatás, a kormány és minden.
Semmi negativ.
Maximum kevesebben halnanak bele az ellatatlansagba.
Egy nyavalyas eredmenyt nem kepesek kozolni a “jarvanyra” hivatkozva.
"Nem hiszem, hogy 10perc után bármi értelme is lenne az újáélesztésnek, az agyhalál hamar beáll."
Akkor ezek szerint fogalmad sincs az egészről. Mivel pumpálod a mellkast ezért van véráramlás, és oxigént is juttatsz be. Akkor lenne az amit mondassz, hogyha nem csinálnák az újraélesztést. Voltak már olyanok akiket 30-60 percig is élesztettek újjá folyamatos mellkassnyomással és oxigén bevitellel és utána semmilyen agykárosodás nem történt.
12:
1) én csak linkeltem a cikket, mert forrást kértél valakitől
2) ha egy embernél bizonyítják, hogy újra meg lehet fertőződni, akkor miért is kellene még 10-20-2000 embernél is ugyanígy bizonyítani?
3) én nem állítottam, hogy bizonyították, a cikket linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!