Az index a főoldalán is beismerte, hogy a Vodafone támogatja az oldalt. Már biztosak lehetünk benne, hogy az 5G veszélyeiről nem fog objektív cikk megjelenni azon az oldalon?

#8 "Én utálom az indexet,de hogy lehetne nem létező dologról írni??"
Értem mire gondolsz, de az indexesek elég jól értettek ahhoz, hogy nem létező dolgokról írjanak, mint a gyurcsány féle igazságbeszéd, a balliberálisok sikerei, Orbán bukása tizenhetedik majd negyvenedik alkalommal stb. stb.

13as
Ja,tudom,de azért ők sem lehetnek annyira idióták,hogy konteozzanak...vagy mégis?

"Akkor inkább kérdezem máshogy, hogy megfeleljen nektek. Amikor megjelenik egy cikk az 5G veszélytelenségről, az azért jelenik meg, mert az újságírók meg akarnak felelni a Vodafone-nak?"
Nem. Azért jelennek meg rajta cikkek, mert leszarják, hogy a negatív IQ-val villogó konteósok mit gondolnak.

> És azt is rendben találtad, ahogy a Nestlét zöld cégnek állították be, miközben még az ivóvizet is privatizálni akarták?
Nem, azt nem tartom helyénvalónak. Bár nem ismerem sem a cikket, sem a Nestlé-t eléggé. Ha pl az ivóvíz privatizálás régen, egy korábbi vezetés alatt volt, vagy ha nem az egész céget istenítették, hanem bizonyos tevékenységeit, akkor megint más a helyzet.
Az ivóvíz privatizálásáról itt olvashatsz bővebben (érdekes módon ez is index cikk):
A zöld hazugságról szóló cikket pedig az előző oldalon belinkeltem.

Nem gyanús, hogy a 4g előtt is pánikoltatok, és még mindig éltek? :D
A konteó az nem objektív hír , igen ,a beléd ültetett nanorobotokrol, a búráról, az 5g-ről, a reptiliánokról sajnos nem fogsz tudni az indexről tájékozódni :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!