Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az index a főoldalán is...

Az index a főoldalán is beismerte, hogy a Vodafone támogatja az oldalt. Már biztosak lehetünk benne, hogy az 5G veszélyeiről nem fog objektív cikk megjelenni azon az oldalon?

Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 14:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi az Index és a Vodafone kapcsolata, de szerintem belefér, hogy egy cég a támogatásért cserébe egy témában cikket kér. Pl a Vodafone az 5G-ről. Mivel tudományos konszenzus van arról, hogy az 5G nem veszélyes, ezért ebben nem találok kivetnivalót. Ha pl egy cég, vagy egy párt azt kérné a támogatásért cserébe, hogy pl járassanak le ellenzéki politikusokat, vagy hazudjanak statisztikákat, vagy tolják a propagandát, és ezt megtennék, akkor lesüllyednének az Origo, 888, PestiSrácok színvonalára. De ott még nem tartunk. Még... mert most kezdődik az is. :)
2020. aug. 31. 15:31
 12/19 A kérdező kommentje:
És azt is rendben találtad, ahogy a Nestlét zöld cégnek állították be, miközben még az ivóvizet is privatizálni akarták?
2020. aug. 31. 15:43
 13/19 anonim ***** válasza:

#8 "Én utálom az indexet,de hogy lehetne nem létező dologról írni??"

Értem mire gondolsz, de az indexesek elég jól értettek ahhoz, hogy nem létező dolgokról írjanak, mint a gyurcsány féle igazságbeszéd, a balliberálisok sikerei, Orbán bukása tizenhetedik majd negyvenedik alkalommal stb. stb.

2020. aug. 31. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:

13as

Ja,tudom,de azért ők sem lehetnek annyira idióták,hogy konteozzanak...vagy mégis?

2020. aug. 31. 16:57
 15/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Akkor inkább kérdezem máshogy, hogy megfeleljen nektek. Amikor megjelenik egy cikk az 5G veszélytelenségről, az azért jelenik meg, mert az újságírók meg akarnak felelni a Vodafone-nak?"

Nem. Azért jelennek meg rajta cikkek, mert leszarják, hogy a negatív IQ-val villogó konteósok mit gondolnak.

2020. aug. 31. 19:10
 16/19 anonim ***** válasza:

> És azt is rendben találtad, ahogy a Nestlét zöld cégnek állították be, miközben még az ivóvizet is privatizálni akarták?

Nem, azt nem tartom helyénvalónak. Bár nem ismerem sem a cikket, sem a Nestlé-t eléggé. Ha pl az ivóvíz privatizálás régen, egy korábbi vezetés alatt volt, vagy ha nem az egész céget istenítették, hanem bizonyos tevékenységeit, akkor megint más a helyzet.

2020. aug. 31. 21:47
 17/19 A kérdező kommentje:

Az ivóvíz privatizálásáról itt olvashatsz bővebben (érdekes módon ez is index cikk):

[link]

A zöld hazugságról szóló cikket pedig az előző oldalon belinkeltem.

2020. aug. 31. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem gyanús, hogy a 4g előtt is pánikoltatok, és még mindig éltek? :D

A konteó az nem objektív hír , igen ,a beléd ültetett nanorobotokrol, a búráról, az 5g-ről, a reptiliánokról sajnos nem fogsz tudni az indexről tájékozódni :D

2020. aug. 31. 22:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Elolvastam a Nestlé-s cikket. Én nem találtam benne hazugságot. Írják rögtön az elején, hogy a Nestlé szennyezi leginkább a világot a műanyagpalackokkal, majd leírják, hogy mit próbál a cég tenni most ellene. És mint te is megjegyezted, az ivóvíz privatizálásról is ők maguk írtak. Itt szerintem pont az objektív tájékoztatásra való törekvés figyelhető meg: megírnak mindent, az ember pedig döntse el, ez alapján mit gondol a Nestlé-ről.
2020. szept. 1. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!