Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért fizeti a FIDESZ a Mi...

Mért fizeti a FIDESZ a Mi Hazánkot?

Figyelt kérdés
Sokan állítják, hogy a FIDESZ pénzeli őket és amiatt maradnak meg, de mi okból teszik vagy tennék ezt?

2020. aug. 30. 22:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nincs rá bizonyíték. Csak arra vagyok kíváncsi mi a magyarázatuk azoknak, akik ezt gondolják.

Nem vagyok nagy politikus, de nem hiszem, hogy ezzel akarnák megosztani az ellenzéket, mert valószínűleg a Mi Hazánk sokkal több szavazatot vesz el a Fidesztől, mint bármelyik másik párttól. Azért a Fidesztől veszi el a szavazatokat, mert a Mi Hazánk szavazóinak az egyik rész azért szavaz rájuk, mert egy jobboldali párt kell nekik, amit eddig a Fidesz adott meg, de a Mi Hazánk sokkal jobboldalibb. Ezekből az emberekből szerintem sokkal több van, mint akik csak azért szavaznának a Mi Hazánkra, mert a Fideszt utálják, hiszen ők valószínűleg valamelyik baloldali pártra fognak szavazni.

Azaz a Mi Hazánk jobban osztja meg a Fideszt, mint az ellenzéket.

2020. aug. 31. 11:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!