A Fideszt azért nem lehet leváltani, mert nagyon erősen nyomja kereszténységet, és ez sok hívőnek tetszik?
#18 "Ha 2002-ben minden olyan csodálatos volt, akkor miért nem választották meg újra a Fideszt?"
Azért kedvesem, mert elhazudták a választást éppen úgy mint minden mást. A gyurcsány beszédből már beraktam az első részletet ami éppen erről szól, tessék neked a másik:
"Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogyha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt. Úgy őriztük a politikai egységet tavaly nyár óta, és mögötte mondjuk a szakmai politikai egységet, mint soha ebben az elmúlt években. ... Lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen. ... Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. "
Olvasd el amit maga gyurcsány mondott arról hogy mit csináltak: [link]
"Azért kedvesem, mert elhazudták a választást éppen úgy mint minden mást."
Na igen, jön a csalás kártya. De amikor az ellenzék játssza ki ugyanezt a kártyát (és nem, vagy nem csak a szocik és libek), akkor már vernyákol a fidesz.
Azt nagyon jól tudom, hogy mekkora egy f.sz GYF, de akkor még képben sem volt.
#23 Egy szót sem mondtam választási csalásról. Hazugságról beszéltem, ahogy gyurcsány a nbeszédében is - ahogy idéztem.
Nem ugyanaz hogy hazudnak neked fűt-fát a kampányban, meg ha csalnak a választáson.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!