Hol lehet jelentkezni?
12 Kösz, kösz! Bevallom én szopni szoktam, nem nyalni. Hozzá kell még szoknom az új technikához! :)
Ahogy a 11-es hszben felvázolod a közpénz útját a saját zsebünkig, az valami lélegzet elállító! Bizsereg a vérem ettől a szövegtől, úgy beindultam én is, hogy most zsebre is raknék néhány millió közpénzt. Érzem, hogy erősen vonz ez a közeg!!!
#13: Sajnos nem mindig dönthetjük el, hogy szopni vagy nyalni fogunk, azt eldöntik a feletteseink. Végül is mindegy.
Sajnos bérkommentelőként nem rakhatsz zsebedre egyetlen millát sem, éppen emiatt szeretnék én is mutyizni. A stróman is vonzó számomra, időnként adakoznék néhány beteg gyermeknek, hogy a jó nép elájuljon attól, hogy milyen egy fantasztikus ember vagyok. Sajnos a strómannál lévő pénz nem a strómanné, emiatt egyeztetni kell a tulajjal, hogy adhatsz belőle egy kicsit a nyomorultaknak. A stróman ismerősöm szerint a tulaj bele szokott egyezni, mivel fontos a jó renomé. Legszívesebben egy olyan stróman lennék, aki mutyizhat is és szabadon lopkodhatja a közpénzt.
A sok kis hülye tolvajt, betörőt megvetem. Néha több évnyi börtönt kockáztatnak néhány százezresért, amíg a mutyizásban nincs semmi kockázat. Jó tudom, hogy a mindenkori ellenzék (legyen az a Fidesz, MSZP, bármelyik) azt ígéri a választóinak, hogy lesz elszámoltatás, de természetesen ilyen soha se lesz, senki se akar precedenst teremteni. No meg nem lehetetlen lejáratni vagy elhallgattatni, ha véletlenül egy becsületes embernek sikerülne bejutnia ebbe a társaságba. (A kapcsolataim szerint erre még nem volt példa, szóval meg lehet nyugodni.)
Mivel látom benned az igyekezetet, ha találok egy megfelelő kapcsolatot, amelyiken keresztül én is odaférek a húsosfazékhoz, be foglak ajánlani téged is. Kedvelem a hozzáállásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!