Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet jelentkezni?

Hol lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés
Bérkommenteléssel már foglalkoztam (mindkét oldalnak dolgoztam már bérkommentelőként), de az egy nagyon rosszul kereső állás. Szeretnék stróman lenni vagy mutyizni, és természetesen könyékig nyúlni a magyar adófizetők pénzébe. Mindkét oldalon vannak ügyes emberek (akik összelopnak maguknak néhány milliócskát), és bár vannak kedves ismerőseim mindkét oldalon (a bérkommenteléseknek köszönhetően), de amikor kérdem, hogy hogy lophatnék én is, nem árulják el. Azt mondják, hogy a húsosfazéknál nagy a verseny, de én ezt nem fogadom el.

2020. aug. 28. 22:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az emberek által befizetett adó... nos, az csak azért van, hogy valaki ellopja. Természetesen időnként csinálni kell belőle valamit (eljátszani, hogy metrót építesz, stadionokat húzol fel, gyanús ügyletekbe fekteted bele, bicikli sávokat festesz belőle), de a nagy részét ellophatod a jól megérdemelt munka jutalmaként. Az egyik kapcsolatom annyira jól keres, hogy két havonta Dubaiban vagy Ibizában mulattja az időt. Sajnos bármennyit is szopok neki, még soha se vitt magával, pedig egy ilyen kiruccanásért is bármit megadnék.
2020. aug. 28. 22:49
 12/18 A kérdező kommentje:
#10: Nagyon helyes ez a hozzáállás, bár a nyalás még nem megy annyira jól, de kis gyakorlással remek bérkommentelő lehetnél. :D
2020. aug. 28. 22:50
 13/18 anonim ***** válasza:

12 Kösz, kösz! Bevallom én szopni szoktam, nem nyalni. Hozzá kell még szoknom az új technikához! :)

Ahogy a 11-es hszben felvázolod a közpénz útját a saját zsebünkig, az valami lélegzet elállító! Bizsereg a vérem ettől a szövegtől, úgy beindultam én is, hogy most zsebre is raknék néhány millió közpénzt. Érzem, hogy erősen vonz ez a közeg!!!

2020. aug. 28. 22:58
 14/18 A kérdező kommentje:

#13: Sajnos nem mindig dönthetjük el, hogy szopni vagy nyalni fogunk, azt eldöntik a feletteseink. Végül is mindegy.

Sajnos bérkommentelőként nem rakhatsz zsebedre egyetlen millát sem, éppen emiatt szeretnék én is mutyizni. A stróman is vonzó számomra, időnként adakoznék néhány beteg gyermeknek, hogy a jó nép elájuljon attól, hogy milyen egy fantasztikus ember vagyok. Sajnos a strómannál lévő pénz nem a strómanné, emiatt egyeztetni kell a tulajjal, hogy adhatsz belőle egy kicsit a nyomorultaknak. A stróman ismerősöm szerint a tulaj bele szokott egyezni, mivel fontos a jó renomé. Legszívesebben egy olyan stróman lennék, aki mutyizhat is és szabadon lopkodhatja a közpénzt.

A sok kis hülye tolvajt, betörőt megvetem. Néha több évnyi börtönt kockáztatnak néhány százezresért, amíg a mutyizásban nincs semmi kockázat. Jó tudom, hogy a mindenkori ellenzék (legyen az a Fidesz, MSZP, bármelyik) azt ígéri a választóinak, hogy lesz elszámoltatás, de természetesen ilyen soha se lesz, senki se akar precedenst teremteni. No meg nem lehetetlen lejáratni vagy elhallgattatni, ha véletlenül egy becsületes embernek sikerülne bejutnia ebbe a társaságba. (A kapcsolataim szerint erre még nem volt példa, szóval meg lehet nyugodni.)

Mivel látom benned az igyekezetet, ha találok egy megfelelő kapcsolatot, amelyiken keresztül én is odaférek a húsosfazékhoz, be foglak ajánlani téged is. Kedvelem a hozzáállásodat.

2020. aug. 28. 23:16
 15/18 A kérdező kommentje:
A politikában a választásokat utálom a legjobban. Eladom a szavazatomat az egyik pártnak egy zsák krumpliért, a másik pedig durcizni fog heteken keresztül. Végül is a győztes több közpénzhez fér hozzá mint a vesztes, és ez valamennyire az én szavazatomon is múlik. No természetesen jó helyről a választást is lehet manipulálni (ami mindkét oldalon szokás természetesen), de 1-2%-nál senki se manipulál többet, mivel többel könnyű lebukni. Mondjuk én nem értem, hogy ettől miért félnek. Most pontosan kit érdekel, ha a győztes meghamisítja az eredményeket? A jó nép még tapsolna is.
2020. aug. 28. 23:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Az egyik ilyen durcás helyzetet úgy kezeltem, hogy eladtam a halott nagyanyám szavazatát a másik félnek egy másik zsák krumpliért. Természetesen az ősöknek is joguk van szavazni, csak arra kell vigyázni, hogy soha se haladják meg az élő és a halott szavazatok a szavazásra jogosultak számát. Mondjuk ezzel Magyarországon nincs probléma, nagyon kevés élő szokott elmenni szavazni.
2020. aug. 28. 23:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Most munkanélküli vagyok, szeretek ide is kommentelni. Mennyit lehet keresni?
2020. aug. 29. 12:32
 18/18 A kérdező kommentje:
100 ft/komment, de természetesen vigyázni kell. Az egyik átmulatott éjszaka után (volt ott minden, a Momentumos kapcsolatom hívott meg), elkezdtem kommentelni. Úgy emlékeztem, hogy fideszes platformra mentem (és a DK szimpatizánsként kellett éppen kommentelnem), de mivel úgy emlékeztem, hogy ez egy DK-s platform és fideszesként kell kommentelnem, csupa jót írtam a fideszről és keményen szidtam a DK-t. Ki is akadt a DK-s főnököm, és kirúgással fenyegetett. Meg van mindennek a helye és ideje, fideszes platformon fideszt kell szidni, DK-s platformon DK-t.
2020. aug. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!