Mikor törlik már el ezt a kötelező maszkhorást boltokban, közlekedési eszközökön?
Már sokan unják, hogy mindig rángatni kell felfelé, nem sok értelme, vacaolni kell vele.
A barátom kalauz a vonaton, volt, hogy együtt utaztunk, neki is kötelező használni maszkot, mikor lekezelte a jegyeket és leűlt pihenni, lerántotta magáról, ledobta az űlésre és káromkodott egyet, persze csak ketten voltunk abban a fülkében.
Tehát sokan unják.
Mikor körűl törlik, törölhetik el?
Tudom, hogy itt az emberek csak annyit tudnak mint én pl., nem többet, senki nem jós, azonban már volt olyan, hogy itt kérdeztem és volt olyan válaszoló aki értett a témához és úgy lett, ahogy válaszolta.
Mi kb komolyan vettük eddig is. Ma reggel jött meg a hír az egyik lányokról, hogy pozitív lett a tesztje.
Nem értem, mit nem értenek az emberek, most tényleg baj van, nem üres bohóckodás ez.
12!
Csak szólok, hogy már te is kaptál már néhány kötelező védőoltást.
Szerintem akkor amikor lesz vakcina.
Nem kell vele "vacakolni", és sokkal rosszabb ha a barátod a koszos ülésre dobja le a maszkot, mert pont így fog valamit elkapni.
Nem hiszem el higy a sebész maszk vagy egy pamut maszkban nem lehet lélegezni. Én több rétegűben dolgozok, na az rossz. De ez van. Nem akarom hogy megbüntessenek vagy kirugjanak, mivel a cégünk komolyan veszi.
Amúgy örülj hogy kevesebb eséllyel leszel pl influenzás vagy kapsz majd el egyéb baktériumos fertőzést, mivel így higy kell hordani lecsökken az esélye hogy te is elkapd. Én biztos vagyok benne, hogy most sokkal kevesebb beteg lesz aki ilyeneket elkap. Engem kifelyezetten zavar mikor a tömegközlekedésen valaki krákog, úgyhogy októbertől még jól is fog jönni a maszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!