Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor törlik már el ezt a...

Mikor törlik már el ezt a kötelező maszkhorást boltokban, közlekedési eszközökön?

Figyelt kérdés

Már sokan unják, hogy mindig rángatni kell felfelé, nem sok értelme, vacaolni kell vele.

A barátom kalauz a vonaton, volt, hogy együtt utaztunk, neki is kötelező használni maszkot, mikor lekezelte a jegyeket és leűlt pihenni, lerántotta magáról, ledobta az űlésre és káromkodott egyet, persze csak ketten voltunk abban a fülkében.

Tehát sokan unják.

Mikor körűl törlik, törölhetik el?

Tudom, hogy itt az emberek csak annyit tudnak mint én pl., nem többet, senki nem jós, azonban már volt olyan, hogy itt kérdeztem és volt olyan válaszoló aki értett a témához és úgy lett, ahogy válaszolta.

2020. aug. 28. 13:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
Akkor, amikor a nép nagy része be lesz oltva. Kb 2022.
2020. aug. 28. 17:11
 12/26 anonim ***** válasza:
34%
Nem less beoltva a. Nèp ezt senki se higgyje el. Ja ja Covid oltàs szèpséges . A gyógyszerlobbik akarnak beoltani titeket. Meg Bill Gates. Hős akar lenni veletek szemben de inkàbb emberisèg elleni bűntett vàdjàval kellene azt az embert letartôztatni. Ès nem kellene elfogadni a kamu virust a hisztit meg a csippes bill gates oltàst . S akkor győzünk ha nem adjuk be magunknak. Birkàk olthatjàtok magatokat dogivel de elèg volt ebből. Erőszakkal senkit sem olthatnak be .
2020. aug. 28. 17:26
 13/26 anonim ***** válasza:
21%

Mi kb komolyan vettük eddig is. Ma reggel jött meg a hír az egyik lányokról, hogy pozitív lett a tesztje.

Nem értem, mit nem értenek az emberek, most tényleg baj van, nem üres bohóckodás ez.

2020. aug. 28. 17:37
 14/26 anonim ***** válasza:
25%

12!

Csak szólok, hogy már te is kaptál már néhány kötelező védőoltást.

2020. aug. 28. 17:37
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Majd ha úgy gondolja a hatalom, hogy elég volt a pánikkeltésből és az ezt szolgáló látszatintézkedésekből.
2020. aug. 28. 18:09
 16/26 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem akkor amikor lesz vakcina.

Nem kell vele "vacakolni", és sokkal rosszabb ha a barátod a koszos ülésre dobja le a maszkot, mert pont így fog valamit elkapni.

Nem hiszem el higy a sebész maszk vagy egy pamut maszkban nem lehet lélegezni. Én több rétegűben dolgozok, na az rossz. De ez van. Nem akarom hogy megbüntessenek vagy kirugjanak, mivel a cégünk komolyan veszi.

Amúgy örülj hogy kevesebb eséllyel leszel pl influenzás vagy kapsz majd el egyéb baktériumos fertőzést, mivel így higy kell hordani lecsökken az esélye hogy te is elkapd. Én biztos vagyok benne, hogy most sokkal kevesebb beteg lesz aki ilyeneket elkap. Engem kifelyezetten zavar mikor a tömegközlekedésen valaki krákog, úgyhogy októbertől még jól is fog jönni a maszk.

2020. aug. 28. 19:07
 17/26 anonim ***** válasza:
18%
A “gyógymód” benne van az immunrendszerünkben .Aki beadat magának olyan oltást amiről nem tudja lesz-e hosszú távú káros következménye magára nézni az bolond.
2020. aug. 28. 21:09
 18/26 anonim ***** válasza:
32%
Nézve*
2020. aug. 28. 21:10
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
Majd jövő nyári szezonra, a gyakorlatban meg édesmindegy az egész.
2020. aug. 29. 01:50
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
Egyes munkákhoz pl. pormaszk sokkal komolyabb maszkot kell felvenni, de egy " halálos vírushoz" meg elég egy papír maszk... Kiérti, mert én nem...
2020. aug. 29. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!