Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak a balliberálisoknak...

Csak a balliberálisoknak lehet hatalma végzettség nélkül? A svéd miniszterelnök is hegesztő végzettségű.

Figyelt kérdés

Vagy ott van pl. Martin Schulz, aki csak 8 általánossal rendelkezik. Senki nem tette szóvá, mindig csak a nemzet gázszerelőjéről fröcsögnek, sivalkodnak a libsik.

Pedig a fenti két politikus sokkal kártékonyabb, liberális szenny ideológiát képviselnek, annak ellenére, hogy tradícionálisan jóléti állam élére ült be (Schulz pedig az eu. parlament elnöke volt), csak kárt okoztak, csak rosszabbá tették a világot.

A kommunizmusban volt ilyen, hogy valakit végzettség nélkül nevezzenek ki (Rákosi, Kádár, Sztálin, Ceau. stb.) de a liberalizmus is egy ugyanilyen sehall, selát, kártékony, romboló ideológia, ahol egy eszme szolgálata van a realitás és az emberélet fölé helyezve.

2020. aug. 28. 07:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
#6! Te elolvastad a kérdést, egy fröcsögés, egy őrjöngés olyan fideszes színvonalon. Amilyen a Adjon Isten olyan a fogadj Isten, tartja a mondás.
2020. aug. 28. 11:28
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

#11 Ott van a kérdés, fuss már neki még egyszer! Mi a fene benne a fröcsögés meg őrjöngés? Semmi.

Nem tetszik nektek a kérdés és innentől akárhogy írja le az nektek fröcsögés. Közben egy szavatok sincsen azokhoz akik meg közületek fideSS-eznek, Lölőznek, diktátoroznak meg fenyegetőznek.

2020. aug. 28. 12:32
 13/21 Micimacko67 ***** válasza:

12-es, tudom nem érted meg...

A kérdező alapból libsizéssel indított...ami úgy gondolom ugyanolyan joggal kiveri néhány embernél a biztosítékot, mint nálad,ha valaki jobberezéssel indít egy kérdést!

Innentől kezdve úgy, gondolom, hogy megadta a beszélgetés alaphangját ez a kedves szimpatikus úriember(?...

2020. aug. 28. 12:47
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

#13 Azért ez igen szánalmas volt. Olvasd vissza és megláthatod NINCS A KÉRDEZŐ ÍRÁSÁBAN LIBSIZÉS!

Miért kell ilyen nyilvánvaló és ennyire látható dologban hazudni? Tényleg nem tudsz olvasni?

2020. aug. 28. 12:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy ott van pl. Martin Schulz, aki csak 8 általánossal rendelkezik. Senki nem tette szóvá, mindig csak a nemzet gázszerelőjéről fröcsögnek, sivalkodnak a LIBSIK".

1. mondatot kellett volna csak elolvasnod, kiemeltem nagybetűvel, hogy sikerüljön észrevenni.

Következő mondat szintén csak a liberális ideológia sértegetése, a harmadik mondat pedig a liberális ideológia sértegetése és végére is értünk a három mondatos kérdésnek, amiben nem találtál libsizést. De persze már az sértő számodra, ha valaki nem térdel le Orbán előtt gondolom.

2020. aug. 28. 12:59
 16/21 Salamon Bálint ***** válasza:
100%

#14:

Első bekezdés: "...sivalkodnak a libsik."

Második bekezdés: "...sokkal kártékonyabb, liberális szenny ideológiát képviselnek,..."

Harmadik bekezdés: "...a liberalizmus is egy ugyanilyen sehall, selát, kártékony, romboló ideológia..."

2020. aug. 28. 13:01
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
#15-16! Egyértelmű, hogy el se olvasta a kérdést, csak balliberálisozni akart egyet a kérdezővel együtt, és ő van felháborodva, ha felszínesnek, meg rosszindulatúnak nevezik.
2020. aug. 28. 13:28
 18/21 anonim ***** válasza:
#15 Igen, beismerem, én tévedtem, pedig többször átolvastam.
2020. aug. 28. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:
39%
#16 Azért ne akard már megtiltani a kérdezőnek azt hogy leírja a véleményét! Miért nem vagytok ennyire topon amikor a fideszeseket gyalázzák ugyanezen a fórumon?
2020. aug. 28. 13:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Te tagadtad le és nevezted szánalmasnak, hogy egyesek libsizést láttak bele a libsizést tartalmazó mondatokba.

Ha linkelsz nekem kérdést, amiben a jobbereket szidják baloldaliak aztán letagadják, hogy a jobbereket szidják, felháborodok veled együtt.

2020. aug. 28. 13:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!