Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is szórakoztató,...

Szerintetek is szórakoztató, ahogy az ellenzékben dulakodnak egymással a hatalomért, pozíciókért?

Figyelt kérdés

Egymással vannak elfoglalva, mindegyik a maga pecsenyéjét sütögeti.

Kb. 3 éve Vona Gábornak Rejtő Jenőt idézte Orbán Viktor:

"Rájöttem, hogy uralkodni könnyű, csak trónhoz jusson az ember ebben a nagy tolongásban. "

Vona már eltűnt, de a helyzet nem változott, magában a Jobbikban sem, a többi ellenzéki pártban sem. Azon vannak, hogy minél nagyobb szeletet hasítsanak ki az ellenzéki tortából. Most a Momentum és a DK van nyeregben.

Fején találta a szöget, ő majdhogynem háradőlhet.

Tudom, jönnek most páran a ballib dumával, hogy igazam van tulajdonképpen, de ez nagyon nem jó, mert közben Orbán lopja szét az országot, úgy, ahogy akarja.

Viszont most fejlődik az ország érdekes módon, az ellenzéki politikusok pedig ránézésre is a maguk hasznát lesik, + az MSZP-SZDSZ kormányokban sem volt sok köszönet.

2020. aug. 27. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Igazad van, ők egymással nyuzakodnak. Addig viktorod lop, hazudik, csal, pont mint eddig. Te meg tapsolsz. Nem szégyenled magad? Ez nem ballib duma, ez az igazság. Ne keverjük az igazságot viktord ballibezéssel. Én nem vagyok ballibes mégis ezt mondom. Propaganda:1.
2020. aug. 27. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

Egyeske nem tolta túl az értelmet a hozzászólásában...

Most kell egymással birkózniuk, nem közvetlenül a választások előtt.

2020. aug. 27. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a kérdezőnek igaza van, először ezt a rohadó ellenzéket kéne eltakarítani, hogy a nert le lehessen váltani utána.
2020. aug. 27. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A te pénzedből dulakodnak, ráadásul az ellenzék gyengesége miatt van elkényelmesedve a fidesz, szóval a végén mindenképpen te szívod meg.
2020. aug. 27. 23:03
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

2-

""Most kell egymással birkózniuk, nem közvetlenül a választások előtt.""

Az a baj hogyha mégis hatalomra jutnának akkor lenne az igazi harc a hatalomért. A jó pozíciókért.

2020. aug. 27. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:

5!

Ez nyilvánvaló, de a helyükben én is most próbálnám lenyomni a másikat.

Mondjuk hatékonyabb lenne, ha lenne valódi mondanivalójuk.

2020. aug. 27. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
44%

Én a #3-al értek egyet.

Ez az ellenzék tartja hatalmon a fideszt és ők nem a hatalomért hanem a fidesz által odavetett lerágott csontokért harcolnak. Még ebből is jobban megélnek mint ha dolgozni kellene.

Ahhoz hogy változás legyen a teljes ellenzéket kellett volna elzavarni 2018-ban. 4 év 100% fidesz parlament észhez térítette volna az embereket és a politizálni akaró jelölteket.

Akkor 2022-ben vagy kiállt volna egy hiteles politikus vagy tudomásul vesszük, hogy marad minden úgy ahogy van.

2020. aug. 27. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Annak idején a másik "ellenzék" is mit meg nem tett egy kis hatalomért...
2020. aug. 27. 23:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez az a harc, amiben minden pofon jó helyre megy :XD
2020. aug. 28. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!