Ellenzéki hírportálok miért 10.-ed rangú hírként hozzák le a magyar foci sikereit?
444-en figyeltem meg, ha nyer egy magyar csapat akkor vagy le se hozzák vagy 10.-ed rangú cikként 2 mondatban.
Ha veszít egy magyar csapat, akkor viszont megy a főcímre, valami ótvar szövegkörnyezetben.
Ez miért van?
Még mindig senkit se érdekel a foci. Nincs is hírértéke.
De ha jól szétgyalázzák a hülye magyarokat az már érdekes.
Mert a szotyiköpködő közpénzből milliárdokat költött a hobbijára.
És még így is szenzáció hogy 1x véletlenül nyertek.
Miért hiszed azt hogy ez valami világraszóló hatalmas hír? Mert a kocsmában a sörvedelő mélymagyarok 1x örülhettek? Mindenki más leszarja.
Hírértéke most a Barcelonának van. A világ kíváncsian várja, szétesik a klub a vezetője miatt, vagy nem? Messi és Suárez valóban máshová igazol? Piqué abbahagyja?
Viszont nálunk sokan azt se tudják, kicsoda Uzuni meg Nguen.
14!
Olyan a magyar foci amilyen, de mégis ez az utóbbi idők legnagyobb hazai sportsikere. A jó hírektől, sportsikerektől pedig jobb kedvűek lesznel az emberek.
“És még így is szenzáció hogy 1x véletlenül nyertek.”
véletlenül ja, nézted a meccset vagy mást béztél helyette?
Nem is magyarok fociznak a csapatban.
Miért néztem volna? Utolsó dolog ami érdekel.
Majd biztos évtizedekig figyelem, hátha egyszer a magyar csapat túljut a selejtezőn.
Szerintem nem kéne erőltetni.
A Fradi úgy állt föl a Celtic ellen, hogy 8 játékosuk nem magyar volt a 11-ből.
Milyen magyar csapatról beszélünk?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!