Melyek a legkorrektebb hírportálok szerintetek? Magyar és külföldi politika is érdekel!
Az index áll a legközelebb hozzá, ez igaz.
Állítólag hamarosan indul egy új oldal, a zoom.hu, jórészt a felmondott origósokkal, olyan újságírókkal, akik azért hagyták ott az előző lapot/oldalt, mert egy adott politikai álláspontot kellett volna képviselniük, ennek érdekében elhallgatva bizonyos dolgokat és leírva másokat.
Nem lehet úgy független sajtónk, h az egyik pletykál/hazudik/ferdít valamit és egyből két véglet lesz..Soros v Fidesz média
Én mindig a kormány kritikus médiát olvastam, sztem azok még olvashatóak
Néhány hhete, hónapja én is feltettem egy hasonló kérdést és ugyanerre a szomorú következtetésre jutottam.
A független újságírás nem azt jelenti, hogy nem nyilváníthatnak véleményt, sőt, éppen ellenkezőleg, a leadott cikkekben a tények mellett helye, szerepe van az író véleményének, de a sajátja mellett meg kell ismertetnie másokét is, hogy az olvasó teljes képet kaphasson. Ebben rejlik az objektív újságírás kulcsa
Viszont nem mindegy, hogy a cikkből kiolvasott álláspont az író sajátja, vagy egy felsőbb vezetők által ráerőltetett álláspont, amit az oldalnak minden létező formában közölni kell.
Magyar:
Index, Magyar Nemzet, de mindkettőt erős fenntartásokkal kell kezelni.
Portfolio
Külföldi:
Euronews.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!