Kifejezetten fidesz szavazókat kérdezem, mi a véleményetek Szijjártó legutóbbi nyilatkozatáról?
Mielőtt bárki "kamunak" nyilvánítaná a cikket jelze, hogy ott van benne a vágatlan videó és a nyilatkozat.
Szóval mit gondoltok arról, mennyire normális, hogy a vírushelyzetben, amikor a csapból is az folyik, hogy vigáyzni kell egymásra és otthonról kell dolgozni, amikor a kormány direkt könnyíti az otthoni munka szabályozását akkor egy miniszter :
- Megtiltja a home office-t az egész minisztériumának
- Listaírással és kirúgással fenyegeti azt, aki mégis jelezni merné az igényét a munkaadója felé
- Hogy a legsötétebb kommunista időket idézve röhögve jelenti ki, hogy az ő minisztériumában nem lehet "szakszervezetesdit" játszani (tehát le van xarva a munkavállaló összes joga)
Teszi mindezt úgy, hogy ő maga múlt héten állítólag "dolgozott" egy 6 mrd forintos luxusyacht fedélzetéről az Adrián - ami azért ha úgy vesszük home office...
Azt,hogy a home officet tiltja a minisztériumának,azt jogosnak tartom
Kirúgással nem fenyeget
Nem jelentett ki ilyet röhögve.
Sok az írásodban a dráma
Bocsi,de nem fideszes vagyok
"Kirúgással nem fenyeget"
De igen, annyira, hogy még csak nem is tagadja, hanem büszkre rá
"Nem jelentett ki ilyet röhögve."
Megnézted a videót?
"Bocsi,de nem fideszes vagyok"
Ezt értékelem :-)
Írtam, hogy a cikket el sem kell olvasnod, ott van benne a mai infóról a videó, elég ha azt megnézed és hallod a miniszter úr szájából.
Semmi drámai nincs benne, de te kedves kérdező, ha azt szeretnéd hallani, amit...🤔, akkor várj még egy- két megrögzött Fidesz és Orbánfóbiában szenvedő szerencsétlenre, biztos kielégülés lesz.
Amúgy meg nézd meg, hogy Szijjártó pl az elmúlt félévben mit és mennyit dolgozott... Szerintem nincs még egy ilyen politikus Magyarországon, talán Orbán.
444 annyira sem hiteles, mint az origo vagy index.
A minisztériumban titkos információk vannak. Ezt mindenkinek meg kell értenie. Nem lehet ott Home Officeban dolgozni, ahogy a pentagonban sem.
9-es, tehát azt mondod, hogy onnan nem szabad home office-ban dolgozni...mert hogy titkos dolgok vannak...Jogos...!
Akkor biztos megtudod mondani, hogy egy magánhajón...hogyan tudták biztosítani a telefonvonalak titkosítását, az internetes hálózat védettségét?
Milyen eszközöket kellett ehhez a hajóra telepíteni, ennek volt-e költsége? Ha igen, azt kifizette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!