Lőrincnek néhány nyilatkozata tök korrekt és igazságos?
Figyelt kérdés
Egyszer valaki megkérdezte, hogy akkor is ilyen sikeres lenne e ha nem a FIdesz lenne hatalmon. Lőrinc: Nézze ezt nehéz megmondani, de ez történt tehát sikeres vagyok. Tök korrekt.
Egyszer megkérdezte valaki a fényűző életéről, hogy nem olyan mint egy átlag ember. Lőrinc: Nézze, de nem is vagyok egy átlagember. EZ is korrekt szerintem.
2020. aug. 12. 16:32
1/7 anonim válasza:
Nézd, neki egy dolga van: a hűség. Ezt valóban átlagon felül tudja. Minden másra ott a közpénz.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezek a nyilatkozatai tök igazak nem? Ő korrekt ÚR.
2020. aug. 12. 16:45
3/7 anonim válasza:
Lőrinc karakterlapja:
- Életerő: 6
- Ügyesség: 2
- Gyorsaság: 1
- Mana: 0
- Közbeszerzésmegnyerés: 99
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem.
Korrektség:99
Munkamorál: 99
2020. aug. 12. 17:13
5/7 anonim válasza:
Igazad van:
Becsületesség: 99
Jólelkűség: 99
Segítőkézség: 99
Közbeszerzésmegnyerés: 9999
6/7 anonim válasza:
Nahát! Mészáros Lőrinc személyesen itt! Kérdeznék pár dolgot, de mivel becsülete a hűség (Meine Ehre heist) úgyse válaszolna.
7/7 A kérdező kommentje:
Szívesen válaszolok mindenkinek, aki olyan becsületes és szorgos, mint én.
2020. aug. 12. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!