Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapestiektől kérdezném:...

Budapestiektől kérdezném: Tarlós vagy Karácsony?

Figyelt kérdés
Kizárólag budapesti lakosok válaszait várom!

2020. aug. 24. 20:14
A kérdező szavazást indított:
Tarlós
Karácsony
Egyik se jó
69 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Turhós? Ez valami vicc?
2020. aug. 24. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha karácsony le is mondana, erősen kétlem hogy Tarlós újra vállalná a dolgot. Igazából lehetett látni az arcán tavaly hogy ő már annyira nem akarja ezt és inkább nyugdíjba vonulna. A veresége utáni interjúkon is majd kicsattant az örömtől
2020. aug. 24. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Bárki csak Fideszes legyen! Ez az én mottóm. Hallgass az eszedre, szavazz a Fideszre!
2020. aug. 24. 21:10
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

3

Tehát lényegében te nem a tettek alapján választasz, hanem az alapján, hogy melyik párthoz tartozik. Nem mondanám hogy ez túl okos döntés. Természetesen nem is akarom én itt megmondani neked kire szavazz, egyszerűen szerintem az lenne a helyes, hogy utána nézel az összes jelölt programjának és a te értékrendednek, érdekednek megfelelően választasz. Pl: ha rosszul keresel és van olyan párt ami ezen szeretne változtatni arra szavazol. Ez az érdekérvényesítés, ami sajnos részben kimaradt a magyar polgárosodásból (márha azt a kis időt lehet polgárosodásnak nevezni). Ezért tart itt az ország.

Ez kissé olyan, mint az hogy van egy márka ami általánosságban tetszik neked, elégedett vagy vele, a termékeivel de van egy terméke, ami egyébként pocsék, vállalhatatlan, de mivel a te kedvenc márkádhoz tartozik és hű is vagy a márkához, ezért te ezt a rosszabbat is megveszed, holott lenne jobb minőségű, neked megfelelőbb.

2020. aug. 24. 21:24
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
A programot sosem csinálják meg. A Fidesz mindig is a magyar kultúrát építette a legjobb döntés mindig is a hazafi Fidesz volt és lesz is! Örökké hűséges maradok hozzájuk!
2020. aug. 24. 21:28
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

"Magyar kultúrát építette"

Kérlek. Miért hamisítja az iskolai tankönyvekben a történelmi tényeket? Orbánnak egy nagyon fasza haverja Erdogan török elnök. A tankönyvekben jelenleg nem az szerepel, hogy a magyar nyelv az uráli nyelvcsaládba tartozik ezen belül a finnugor ágába. Az szerepel a tankönyvben, hogy a magyar nyelv Türk eredetű. Ezt még te sem gondolod hogy igaz... Igen vannak a magyarban török eredetű szavak, de ennek semmi köze a nyelv eredetéhez. Ezt szókincsnek hívják. Ez mi ha nem kultúra hamisítás? Értem én hogy arra gondolsz "megvédi a keresztény kultúrát" csakhogy amíg gyűlöl egyes kisebbségeket, azokat akik nem a fideszre szavaznak emellett azokat le hazaárulózza, addig egy percig nem nevezhető kereszténynek.

2020. aug. 24. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
9%
Dehogynem igaz. A tankönyvírók tudják, értenek hozzá.
2020. aug. 24. 21:50
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Akkor a legkiválóbb történészek, nyelvészek miért nem értenek ezzel egyet?

Vannak fideszhez közel álló nyelvészek vagy éppen történészek (pl schmidt) és vannak függetlenek. Szerinted aki közel áll hozzájuk nem elfogult? Az elfogultság eredményezi az objektivitás megszünését. Az ember ilyenkor teljesen rábízza magát a pártra merthogy biztos igaz, amit mond. És eleinte lehet hogy tényleg igaz, de aztán eljön az idő, amikor már nem az. De erre az időre az ember már benyelte azt, hogy a párt mindig igazat mond. Így jogosan gondolja hogy biztos most is igaza van. Utána nézni meghát időbe telik.

2020. aug. 24. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ki nem ért egyet vele?
2020. aug. 24. 22:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Emberek! Nagyon elkalandoztatok a főkérdéstől.
2020. aug. 24. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!