Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Láttatok már ennél szánalmasab...

Láttatok már ennél szánalmasabb széljobber vergődést/cikket? (vadhajtások)

Figyelt kérdés

[link]

Hetero pride. Állítólag voltak ott 200-an. Volt az max 20-30 is.

Elég megnézni a top képeket.

Kopaszodó, őszhajú hájas öregemberek, egyéb torszlüttek.

A 2. képen jobboldalon a nagymagyország pólós meglepett arcú, rettegő élőlény az maga a szélsőjobb.

"Defend europe" hirdeti a kopasz pólós. Nem úgy volt hogy európa az ellenség? Mert ránk akarják erőltetni a genderlobbyt. El se tudják dönteni.

De nem veszik észre magukat mennyire nevetséges az egész. Ha beírom kommentbe a valóságot azonnal bannolnak. Szánalmas.

2020. aug. 23. 14:48
 1/7 A kérdező kommentje:

Vagyis ők lennének a fiatal lázadók? Akik jobban tudják hogy mi kell az országnak?

Baloldalon az a közmunkás kinézetű csávó szerintem az se tudja hogy hol van.

A többi meg 10 perc múlva el is felejti az egészet.

2020. aug. 23. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Ettől még a heterók vannak többségben, csak valszeg egy 20 éves egyetemista pár nem fog kimenni a Hetero Pride-ra, mivel azt sem tudják, hogy van ilyen, mint ahogy az öreg homokosok sem égetik egymást az igazi Pride-on.

Egy közismert heteró nő:

[link]

Egy közismert leszbikus nő:

[link]

Melyiket választod?

("torszlüttek" Ez valami lengyel-német település?) :D

2020. aug. 23. 15:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Nah ne viccelődj.

Pont ilyen fejekkel volt tele a tüntetés, mint ami a 2. képen van.

Nem is ez a lényeg.

Hanem a nagy szélsőjobb meghirdeti hatalmas tüntetést.

Aztán eljön 20-30 ilyen 70+-os mélymagyar.

Mire számítottak? Hogy ott lesz egész magyarország?

Ez már tényleg szánalmas.

2020. aug. 23. 15:58
 4/7 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
71%
Minek kell hirdetni, hogy valaki heteró? Csinálja otthon a négy fal között. Nekem is vannak heteró ismerőseim, de mi van, ha ezt meglátja egy gyerek, erre nem gondoltak?
2020. aug. 23. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, de ezekből a képekből semmi nem látszik. Távolságtartással állnak emberek, az se látszik, hogy öregek vagy nem.

Azt se tudom, hogy mi volt az "első" homo-pride on. Gondolom, azt külföldi delegáltak tartották, mint azóta is.

A leszbi képen a Gobbi Hilda van. Színésznő volt, a jobb fajtából. Származása ismert. Futtatták, de tehetséges IS volt.

Azért a Magyarország nagy betűvel írandó, még a szánalmasoknak is. Nem csak a "mélymagyaroknak".

2020. aug. 23. 18:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó mAGYARORSZÁG Tessék.

*"'magyar'"* ✓ <-kisbetű

2020. aug. 24. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:

6

Most jó? Te szegény, soha nagyobb örömöd ne legyen, mint hogy egy országnevet -akár hazád volt, akár nem- direkt kisbetűvel írsz.

2020. aug. 24. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!