Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez az undorító kettős...

Mi ez az undorító kettős mérce amit a vadhajtások csinál mostanában?

Figyelt kérdés
Örülnek annak, hogy Amerikában a rendőrök egyre brutálisabban lépnek fel a számukra balosnak címkézett tüntetőkkel, bezzeg 2006-ban meg nekik sírt a szájuk amikor velük szemben léptek fel brutálisan. Leírtam nekik kommentbe ezt, pár kommentelő leanyázott és le is tiltottak onnan. Ennyit érnek! Az se normális aki komolyan veszi őket!
2020. júl. 28. 17:13
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és ők liberál kommunistázzák azokat, akik ellenzik a beteg nézeteiket, de ők meg bolsevik módra törlik a nekik nem tetsző kommenteket.
2020. júl. 28. 17:17
 2/16 tgt ***** válasza:
50%
Minek olvasol náci oldalt?
2020. júl. 28. 17:19
 3/16 A kérdező kommentje:
Néha unatkozásból olvasok több hírportált és őket is szoktam néha. De a kettős mércéjükön eléggé megakadt a szemem, hogy vért kivánnak, egyes kommentelő azt szeretné, hogy éles lőszert vessenek be a sorosista anarchisták ellen. Ha 2006-ba vetettek volna be éleslőszert, szerintem mai napig mártirkodnának. Persze elutasítom a rendőri brutalitásokat mind a 2006-ost mind az USA-belieket, de hányok a kettős mércéktől.
2020. júl. 28. 17:23
 4/16 anonim ***** válasza:
37%

A 2006-os tüntetők békések voltak.

Ezek a majmok, akik Amerikában hisztiznek embereket ölnek meg, kirakatokat törnek be stb..

2020. júl. 28. 17:36
 5/16 anonim ***** válasza:
6%
A vAdhajtások messze a legobjektívebb oldal az országban!!
2020. júl. 28. 17:43
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Ami amerikában megy egy balhé, ott még az Apple is nyilatkozott, hogy aki elcsórja a termékeket "megszívják" mert minden eszköz nyomkövetôs és távolról le is tudják tiltani, tehát semmire se lesz jó, sôt a TOLVAJT is elkaphatják. 😛
2020. júl. 28. 17:49
 7/16 anonim ***** válasza:
23%
A vadhajtások meg 444 a legundorítobb oldal.
2020. júl. 28. 17:51
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

A vadhajtásokat egyetlen egy csávó írja, ha jól tudom.

De az 100%, hogy Orbánmániás!

Egyébként a fidesz összes platformja ilyen, ha nem tetszőt írsz már törlik is.

Nem fura, hogy itt azért elég sokan szidják a rendszert, de a fidesz Facebook oldalán csak pozitív ömlengés van?

2020. júl. 28. 17:52
 9/16 anonim ***** válasza:
71%

Visszakérdezek..

Nem fura, hogy itt azért elég sokan szidják a DK-t, de a DK Facebook oldalán csak pozitív ömlengés van?

Igen, mivel tiltanak, több embert is tiltott a demokratikus baloldal.

2020. júl. 28. 18:09
 10/16 anonim ***** válasza:
30%

Nem értem az összefüggést...

Kit érdekel a Gyurcsány és a csicska pártja?

Fidesz van kormányon, az ő felelőssége a szólásszabadság biztosítása, és ezt már az első adandó alkalommal elveszi tőled!

De ha ennyire ellenzéki pártokat emlegetünk akkor nézz rá a Mi hazánkra! Ha kulturált formában fogalmazol meg kritikát feléjük, még válaszolnak is nem pedig törölnek!

2020. júl. 28. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!