Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az zöldhulladék égetését...

Ha az zöldhulladék égetését be lehetett tiltani országosan, a hétvégi fűnyírást miért nem tiltják be?

Figyelt kérdés

2021-től végre be lesz tiltva a zöldhulladék égetése (végre nem arra kell ébredni hajnalban, hogy mindent maró, büdös füst borít, vagy napközben is nyitva lehet majd az ablak, és este is lehet ablakot nyitni).

Ezt követhetné egy olyan törvény, amelyik megtiltja, hogy hétvégenként fűnyírással szórakozzanak az unatkozók, mert már nagyon elege van nagyon sok embernek abból, hogy reggeltől késő estig a hét minden egyes napján zúgnak a fűnyírók. (A flexelést is korlátozni kellene.)

Legalább két napot kapjanak a normális emberek pihenésre, amikor nem zúgnak ezek a gépek.

2020. aug. 23. 09:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Úgy jön ide, hogy a fűnyíró és a kutya is zajt kelt. A kutya ráadásul hajnali kettőkor is. A #20 meg szerintem tömbben lakik, és nem ismeri a falusi kutya riadóláncot. Ha egy elkezd őrjöngeni akkor a többi is rákezdi szolidalításból. Nem tudják miért ugatnak de biztosan kell mert a szomszéd kutya is ugat. Akkor jelentsem be az fél utcát a jegyzőnél ?

Tudomásul kell venni hogy a házkörüli teendők zajjal járnak. Aki ennyire igényes költözzön olyan lakóparkba ahol még az is szabályozva van hogy mikor szellenthet egy hangos-büdöset.

2020. aug. 23. 15:49
 22/33 anonim ***** válasza:

#14, #15-nek:

Tudod, vannak akiknek van telkük, és nem ott laknak.

Egy zöldhulladékos zsák 100 literes.

Odáig azért már ne fajuljunk még egy diktatúrában sem, hogy előírja nekem bárki is hogy hányszor járjak ki a telekre!

Tehát marad az évi két alkalom! Szépen felsorakoztatom a telken kívül az út mentén a 30! darab teli zsákot, és hordják el szépen heti egy darabbal!

Lexarom.

Hogy egy évben nincs 60 hét? Még jobban lexarom! OLDJÁK MEG A B'RMOK!

2020. aug. 23. 16:56
 23/33 anonim ***** válasza:

#22 vagyok:

A kivágott, elszáradt szilvafát és meggyfát is baxxam oda nekik?

Nagyon szívesen! XD

2020. aug. 23. 16:58
 24/33 anonim ***** válasza:
26%
Ez történik amikor a jogszabály alkotó Budapest belvárosából megalkotja a vidéknek szóló jogszabályt. Nehéz olyan emberekkel vitába szállni akik szerint a tehén lila mert az van a csokis papíron és a paradicsom is nylon zacskóban terem.
2020. aug. 23. 17:02
 25/33 anonim ***** válasza:

#23, #24-nek:

Pontosan!

2020. aug. 23. 17:08
 26/33 anonim ***** válasza:

#23 vagyok:

Hozzáteszem még, hogy a pellérdi szőlőhegynek erre a részére teherautó képtelen bejönni. A személyautók is csak nagyon óvatosan férnek el. Tehát a hulladékszállító cég emberei kénytelenek lesznek kb 5-600 méteren, oda-vissza cipekedve kihordani kb 35-40 telek zöldhulladékát. Én már most röhögök!

Azt a cég is tudja, hogy az halva született ötlet lenne hogy a kommunális hulladékkezelés mintájára egy közös, zöldhulladék-gyűjtőhelyet állítanának fel. Kontroll nélkül hetente több köbmétert is oda pakolnának! XD

2020. aug. 23. 17:18
 27/33 anonim ***** válasza:
Rengeteget járunk Ausztriába, Svájcba, Németországba, Dániába. Egyik helyen sem égetnek a kertekben!!! Ha több ország meg tudja oldani, hogy nem csinál ilyen fszságokat, akkor a birka magyarnak miért derogál? Mi a szar bajotok van egy egészség-, és környezetkímélő megoldással (van több is)? Ekkora parasztok vagytok tényleg?
2020. szept. 9. 21:36
 28/33 anonim ***** válasza:

Az osztrák a német a svájci és a dán megveszi magának az normális aprítógépet vagy kifizeti a vállalkozót aki nagyteljesítményű géppel ledarálja.

Mert a fizetéséhez képest megfizethetők ezek a dolgok.

2020. szept. 9. 21:42
 29/33 anonim ***** válasza:
10, Megvan az ilyen szabályszegő barmokra is a megoldás! Tűzoltóság. Felhívom, bemondom, hogy a szomszédnál tűz van. Én nem tudhatom, hogy mit csinál, szerintem nem éget, hiszen az tilos, biztos tűz ütött ki nála. Kijönnek, látják, hogy a férgese éget, a bírság alsó hangon 100 ezer. Legközelebb majd meggondolja a parasztja. Ja, a sztori egyébként megtörtént eset! :)
2020. szept. 9. 21:43
 30/33 anonim ***** válasza:

#14, #29-nek:

Ha ezt velem csinálnád meg, akkor te válnál a hobbimmá!

Azt is megbánnád hogy megszülettél! XD

A cinizmusom és az aljasságom teljes palettáját bevetném ellened!

Három lehetőséged maradna:

1.) Valamilyen, akár közvetett módon, de bocsánatot kérsz amiért szándékosan szemétkedtél, és kibaxtál velem.

2.) Elköltözöl.

3.) Tudomásul veszed hogy időről-időre kellemetlenségek és károk sorozatát okozom úgy, hogy képtelen vagy bizonyítani.

Ha esetleg az a bátor ötleted támadna hogy kontrázz, akkor addig növelném az attakok durvaságát, amíg ismét csak a fenti lehetőségek maradnának mert abban biztos vagyok, hogy a feléig sem mernél elmenni annak, ameddig én!

2020. szept. 9. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!