Ha az zöldhulladék égetését be lehetett tiltani országosan, a hétvégi fűnyírást miért nem tiltják be?
2021-től végre be lesz tiltva a zöldhulladék égetése (végre nem arra kell ébredni hajnalban, hogy mindent maró, büdös füst borít, vagy napközben is nyitva lehet majd az ablak, és este is lehet ablakot nyitni).
Ezt követhetné egy olyan törvény, amelyik megtiltja, hogy hétvégenként fűnyírással szórakozzanak az unatkozók, mert már nagyon elege van nagyon sok embernek abból, hogy reggeltől késő estig a hét minden egyes napján zúgnak a fűnyírók. (A flexelést is korlátozni kellene.)
Legalább két napot kapjanak a normális emberek pihenésre, amikor nem zúgnak ezek a gépek.
10: fölé kell csapni a bográcsot, aztán jöhet a közteres. Egy lecsót csak meg lehet főzni, a száraz ellobbanó avaron a legfinomabb :-)
De mondom, nálunk évek óta tiltott és egyébként ezt a többség be is tartja, csak éppen a műanyagszemét égetőkkel nem tudnak/akarnak kezdeni semmit...
Ez egy baromság lesz.
Állítólag alternatív megoldásként adnak komposztládát, helyenként pedig a hulladék-szállító cég viszi el ingyen.
Oké!
Nekem 600 négyzetméteres telkem van, amit évente kétszer nyírok. Tehát adjanak egy legalább 3 köbméteres komposztládát, vagy oldják meg az elszállítását!
Jó szórakozást kívánok nekik. Én úgy ki fogom baxni a hulladékot a közútra ha nem viszik el, hogy öröm lesz nézni! A qrva anyjukat nézzék hülyének!
Nem nagyon értem, itt nálunk már régóta tilos az égetés . Aki nem akar komposztálni annak elviszik heti egyszer (egy zsákot) . És nem 60 ezer forintért :D
Amúgy semmiből nem tart csinálni egy komposztost a kert végében.Egyaltalan nem normális, hogy pl hiába az udvar, bent kell teremteni mert valamelyik smucig lusta paraszt állandóan égeti a szemetét .
15:
Jelenleg az önkormányzatok szabályai szerint kezelik vagy nem. Január 1-től rendeletileg, az egész országra kiterjedően lesz tiltva.
Ez igaz.
Idióta kutyatartók meg idióta kutyák országa vagyunk.
Több joga van egy rühes dögnek manapság ,mint egy dolgozó,saját tulajdonában élő embernek.
XXI.században nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!