Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha valaki...

Miért baj az, ha valaki magyargyűlölő, ez miért zavar sokakat?

Figyelt kérdés
Én leszarom, ha valaki magyargyülölő. Mit kell velük foglalkozni és felvenni ezt a mélymagyar mentalitást?
2020. aug. 22. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Mert a szólásszabadság csak az, ha a melegeket vagy a feketéket vagy a migránsokat gyűlölöd. Ha valami olyat gyűlölsz, ami az övéké is, akkor már nem hisztiznek a "libsi szólásszabadsággal", mert magukat cuki kiscicának tartják, akiket csak szeretni lehet.
2020. aug. 22. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Mindenki azt gyűlöl, amit és akit akar, de a négy fal között tegye.
2020. aug. 22. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Mert én magyar vagyok és aki magyar gyűlölő, az engem is gyűlöl. Márpedig egy teljes népet gyűlölni primitív dolog. Ha magyarról van szó, ha nem. Az adott egyént kell nézni, nem a fajtáját.
2020. aug. 22. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó azért ez viccnek is gyenge.

A magyar mindent gyűlöl.

De ha őket gyűlöli valaki fel vannak háborodva.

És ebből a szempontból minden magyar pontosan ugyanolyan.

2020. aug. 22. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Te milyen nemzetiségű vagy? Téged nem zavar, ha a te fajtádat gyűlölik?
2020. aug. 22. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

Azért elég gáz az, ha valaki Magyarországon magyargyűlölő. Tehát a gyűlöltek által befizetett járulékokból utazhat kedvezményes jeggyel, autózhat felújított utakon (még ha nincs is sok belőle), vagy épp kaphat államilag támogatott gyógyszert, orvosi ellátást, bármit.

A magyargyűlölők költözzenek szépen külföldre, vegyék fel az adott ország állampolgárságát, a magyarról mondjanak le, és utána szabad gyűlölködni.

Mindenkinek joga van azt gyűlölni, akit/amit akar, csak nem mindegy, hogy honnan, milyen helyzetből teszi...

Arra az asztalra, ahonnan enni kapunk, vannak dolgok, amiket nem szokás csinálni...

2020. aug. 22. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Miért baj az, ha valaki zsidógyűlölő, ez miért zavar sokakat?

Én leszarom, ha valaki zsidógyülölő. Mit kell velük foglalkozni és felvenni ezt a mélyzsidó, mindenben holokauszt vizionáló mentalitást?

(mindjárt moderálva leszek, úgy érzem... :D )

2020. aug. 22. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Osztom a kettes kommentelő véleményét.
2020. aug. 22. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!