Más fideszest is zavar ami az Indexxel történt?
nagyon sok mindent elnéztünk nekik eddig de most megszólalt bennem valami.
szerintem ez már szemétség amit művelnek.
Engem nem zavar, azokat sajnálom, akik elvesztették a munkájukat, de önként mondtak fel.
Az indexet nem, sok hasznuk nem volt, egy balliberális magyarellenes média, nem hazaszeretetre, nemzettudatra nevelték a népet, azt sugallták, hogy az internacionalizmus, a külföldre költözés, stb. a menő. Sok volt ott az álhír, sok embert vezettek meg.
"szerintem ez már szemétség amit művelnek."
Mármint ki művel és mit?
A világon nincs még egy olyan gazdasági alapokon működő cég, mint az Index, ami ekkora óvodaként működött...
Maradjunk annyiban, hogy a fene se tudja mi történik.
A DK nagyon nincs a tüntetésen.
Én még nézelődök kicsit, mi.lesz ezután?
Igen, zavar.
Megint eljátsszák a ballibek a nagy halált, mintha nem egy tulajdonos és az alkalmazottai között lenne vita, hanem a zorbán bezáratta. A népszabadságnál is ugyanezt csinálták.
Amikor Simicska egyik napról a másikra teljes fordulatot követelt meg a tulajdonában álló médiákban, csak mert összeveszett Orbánékkal, az persze teljesen rendben volt szerintük. Akkor nemcsak hogy nem tiltakoztak az ellen hogy egyszerre több médiacégénél kerülnek tömegesen az utcára, de még tapsoltak is annak, hogy a jobboldali újságírókat felcserélték az ő embereikre. Akkor nem volt fontos, hogy a nézők, olvasók mit vártak el.
Zavar a kettős mérce, a mű felháborodásuk, és hogy megint hisztiznek.
Ahogy zavar, hogy rengetegen bedőlnek nekik, mert elhiszik az ostobaságaikat.
Örülni kéne inkább, hogy egy ilyen kártékony bandával kevesebb a piacon
Én pezsgőt bontok 🍾🍷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!