Orbán azt nyilatkozta tegnap, hogy aki látni szeretné a tengert, az most menjen. Most akkor biztonságos külföldre menni vagy nem, ha ő is azt mondja hogy ezen a héten nyugodt szívvel mehetsz, de jövőhéten már nem?
Figyelt kérdés
Kész röhej és elmebaj az egész... Nem lehet őket komolyan venni.2020. aug. 22. 10:37
11/15 anonim válasza:
Kész botorság Orbán egyetlen szavát is elhinni - így aztán meghallgatni sem érdemes.
12/15 anonim válasza:
Lassan 1 éve van lefoglalt és kifizetett utunk, amit állandóan át kell tenni a szaros intézkedések miatt. Ha szeptemberre van foglalva, most nekem hiába mondja, hogy menjek el holnap, nem lehet. Viszont szeptemberben meg ő nem fogja engedni. Meddig lehet ezt még csinálni és ki az aki komolyan veszi azt, hogy a jövő héten még nem hurcolhatom be a vírust, az azt követő héten pedig igen?
13/15 A kérdező kommentje:
Nevetséges és felháborító az egész helyzet.
Az a baj, hogy rengeteg olyan hülye van aki elhiszi minden szavát :S
2020. aug. 23. 13:45
14/15 anonim válasza:
Mikor mondta, milyen interjú át tudod küldeni? Mert én hallgattam a szokásos reggeli interjút a kossuthon és ilyet (ott legalábbis) nem mondott.
15/15 anonim válasza:
de jó szar egy a GYIK, hogy folyamatosan feldob egy totál elavult kérdést fél évvel később. bocsi azt hittem 2021 februárjáról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!