Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van helye 🏳️‍🌈, középületen?

Van helye 🏳️‍🌈, középületen?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, és ha nem akkor miért?

2020. aug. 21. 03:54
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
31%
a 7-es vagyok. biszex vagyok, tehát elvileg a nagy közösségbe én is beletartozom. a homokkal sincs bajom, amblokk senkivel sem. de ahogy a 10-es mondja, nem értem miért pont ezt a szubkultúrát kell agyon hirdetni. ja, hogy elnyomják őket? na mert a legtöbb kisebbséghez tartozó embert nem?
2020. aug. 21. 08:58
 12/33 anonim ***** válasza:
60%
Én ha polgármester lennék, feleslegesnek tartanám kitenni. De őszintén szólva nem is zavar, nincs semmi problémám az LMBT emberekkel.
2020. aug. 21. 09:05
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Lemaradtam valamiről? Ki akarja kitenni?
2020. aug. 21. 09:14
 14/33 anonim ***** válasza:
24%
Teljesesen felesleges. Sajnos, csak azért tették ki, mert nehogy má ne! Egy szexuális beállítottság, legyen az bármilyen, ne legyen már rákényszerítve arra a többségére, akiknek nagy része nem tudja és nem is akarja elképzelni, hogy mit jelentenek ezek az LMBT.. dolgok. Bár én hagynám, hogy csinálhassanak amit akarnak(nem az utcákon, hanem otthon), meg adnék minden jogot, amiért küzdenek, egy kivételével, az örökbefogadást nem támogatnám, az tabu.
2020. aug. 21. 09:59
 15/33 anonim ***** válasza:
64%
Ha a helyén kezelnénk a szimbólumokat, semmi gond nem lenne vele. Tagadhatatlan, hogy igenis éri hátrányos megkülönböztetés a melegeket. Engem nem zavar a zászló, mert nekem csak annyit jelent, hogy ez az intézmény nem kirekesztő.
2020. aug. 21. 10:52
 16/33 anonim válasza:
40%
15-ös, honnan tudod, hogy nem kirekesztő? EGY, hangsúlyozom 1 kisebbséget támogat, de ettől még nem biztos, hogy 100%-ban elfogadó. Attól, hogy valaki elfogadja a melegeket, még nem lesz nagy, mindenkit szerető béke-ember, hisz hány száz más, kirekesztett kisebbség van (nem beteges, illegális dolgok), amiket elítélnek vagy elfelejtenek manapság, szót sem kapnak. Az miért érdemel több szót, hogy otthon Jancsi nem Pannát, hanem Pistit dugja?
2020. aug. 21. 11:01
 17/33 anonim ***** válasza:
65%
Ha szigorúan vesszük a kérdést, akkor nincs helye. Egy önkormányzati épületen az alábbi zászlóknak van létjogosultsága: település zászlaja, megye zászlaja, Magyarország zászlaja, EU-zászló. A megyezászlókat a gyakorlatban maximum a megyeházákon látni kint, de a többi az standard, és a sorrend sem mindegy. Politikai állásfoglalást kifejező, egyébként nem releváns zászlót kihelyezni melléjük, szerintem nem szerencsés. És jegyezzük meg a rend kedvéért, hogy ez a gyakorlat nem a szivárványos zászlóval kezdődött, hanem a székely zászlóval, ami szintén egy politikai állásfoglalás. Én személy szerint gondolkodás nélkül lecserélném a parlamenten lobogó székely zászlót az EU-zászlóra, hiszen az való oda. Nem a hivatalos zászlórudakat kell erre használni. A józsefvárosi megoldás például sokkal szimpatikusabb, ott molinó lett kihelyezve egy támogatható üzenettel.
2020. aug. 21. 12:07
 18/33 anonim ***** válasza:
24%
Se ennek sem a székely zászlónak nincs helye ott.
2020. aug. 21. 13:13
 19/33 anonim ***** válasza:
43%
A székely zászlónak van, mert az is a kultúránk része. A buzulás magánügy.
2020. aug. 21. 14:16
 20/33 anonim ***** válasza:
36%

Miért pont annak lenne ott helye?

Van vagy 60 ezer más szervezet is, akkor sorba mindegyiket?

Nekem szimpatikus a Nagycsaládosok Országos egyesülete is, és a Budafoki Fúvós Egylet, de az ő zaszlójukat sem kéne kitűzni.

A közigazgatásnak ne legyenek preferenciái.

2021. jan. 10. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!