Mit tehetek az ellen aki kábítózik?
"Jól van akkor nyald ki a sxggem te hüly€ l°faszjóska"
(Ismeretlen telefonáló)
Nem tudom miért. de megpróbálok civilizáltan válaszolni.
Megteheted, jelentheted a rendőrségen, munkaadójánál, esetleg főbérlőjénél, szólhatsz akár a családtagjainak is, helyi papnak is elmondhatod.
Nem írtál erről az illetőről semmit. Milyen szert használ, mikor, hol, milyen körülmények között. Hogyan hat rá ez a szer, veszélyes e ő a körülötte lévőkre, hátráltat e másokat a mindennapi életben. Így nem tudom megitélni hogy helyes vagy jogos e a feljelentés vagy közbeavatkozás.
Ahogy az egymás után következő 3 írásodból levezettem nem vagy nyitott a probléma megértésére, a másik nézőpont meghallgatására, megvetsz olyan embereket akiket még csak nem is ismersz. Az egyik ilyen írásra reagálva: igen, drogosok országában élünk, több mint egymillió alkoholista van itthon és ez a szám csak növekszik.
Üdv
Egy nem drogos
27-es jól elmondta! Respect érte, a megfogalmazásért!
De most kedves kérdező! Tényleg... Mi közöd van hozzá?
Üdv, egy szintén nem drogos
#29!
Kíváncsi lennék, hova valósi vagy!? :) Találnék rá alkalmat, és elszívnék egy jó féle jointot mielőtt találkoznánk. Roppant mód érdekel, hogy ki szúrnád-e rajtam azt, hogy elszívtam egy füves cigit, illetve hogy egy drogosnak nézek-e ki. :) Bár egy jó ideje nem szívtam füvet, de ha dobsz egy címet, szerzek egy 0.3g-t, és elszívom mielőtt össze futnánk...
Ennyire primitív nem lehetsz... Könyörgöm. Nem láttál te még igazi függőket, vagy olyanokat, akiknek lelki bajuk van, és jól tudják takarni azt. Akár a kettőt együtt. A fájdalmat amit az élet nyújt, és a "boldogságot", amit a cucc ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!