2010-es Fidesz szavazók, ha tudtátok volna akkor, hogy mostanra ez lesz a Fideszből, rájuk szavaztatok volna akkor is 10 éve?
"ha tudtátok volna akkor, hogy mostanra ez lesz a Fideszből, rájuk szavaztatok volna akkor is 10 éve?"
Igen, mindenképpen. Ha biztosra tudtam volna akkor hogy képesek lesznek mindazt elérni amit megvalósítottak ebben a 10 évben kormányon, akkor sokkal több embert megpróbáltam volna még rábeszélni, hogy rájuk szavazzanak.
Akkoriban annyira rosszul állt az ország, annyira rossz volt a devizaválságban a gazdasági helyzet, olyan gyorsan vesztették el emberek tízezrei az egész életük megtakarításár az ingatlanjaikkal, hogy azt is alig mertük remélni, hogy egyáltalán sikerült helyrehozni. Nem csak teljesítették a reményeimet, hanem meg is haladták azt. Még soha nem volt ennyire jó magamat magyarnak tudni.
"Gondolkodni kell.
Én nem vagyok fideszes.
Konzervatív vagyok és az észszerű, az építés, a természetes, normalitás talaján állok.
Figyelem az EU rasszista, egyre erősebben fasisztoid diktatúráját."
Akkor leírom neked a valóságot. A Fidesz ellopott 400 milliárdot Lőrincnek. Korruptabbak, mint az MSZP volt. Stadionokat építettek felelslegsen, mikor tudják, hogy a nép nem akar. Hülye nemzeti konzultációkat adnak ki, mikor tudják, hogy a nép nem akarja. Totálisan a sajátjuknak tekintik az országot. Álkeresztények. Ezt is látod a narancssárga ködödtől?
#13 "Akkor leírom neked a valóságot. "
Nem, nem írsz le te semmiféle valóságot. csak leírtad ugyanazt a hülyeséget amit már sokszor. És ne erőlködj, a múltkori vitánkban sem tudtad megmagyarázni honnan vetted a 400 milliárdos számot. Csak kamuztál egyet mert valaki ezt mondta neked valahol és ennyi. A többi is éppen ekkora baromság.
"Nem, nem írsz le te semmiféle valóságot. csak leírtad ugyanazt a hülyeséget amit már sokszor. És ne erőlködj, a múltkori vitánkban sem tudtad megmagyarázni honnan vetted a 400 milliárdos számot."
Elmondtam már. Mészáros vagyonbecsléséből. Sajnos a vírus miatt a nemzetünk korrupt gázszerelőjének már csak 300 milliárdja maradt, sebaj, a mién Európa második legkorruptabb kormánya, nemsokára orvosolják a problémát.
2010-ben a Fideszre szavaztam. A mostani ismeretek tekintetében nem szavaztam volna meg! Nem a mostani ismeretek tekintetében, már jó pár éve óriásit csalódtam a Fideszben.
Nem egy politikai párt van bejegyezve, másokra is lehet szavazni. A liberálisokra biztos nem szavazok! "A kevésbé ismertek nem tudnak kormányt alakítani..." - Nem az én gondom! Aki megnyeri a választást onnantól legyen ez az ő gondja.
"Nem beszélve arról, hogy egyetlen egy szociális és családvédelmi törvényt a baloldal nem szavazott meg."
Elméletileg a FIDESZ jobb oldali párt, miért hoznak egyáltalán ilyen hülye törvényeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!