Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A politikusoknak nagyobb az...

A politikusoknak nagyobb az I.Q-juk?

Figyelt kérdés
Torgyánról hallottam, hogy Szumma Kum Laudéval végezte az egyetemet és minden ösztöndíjat meg ilyesmit elnyert. De mondjuk rajta látszott ez. Mi van a többivel?
2020. aug. 19. 15:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8%
A legtöbbnek igen. Kell ész ahhoz, hogyan lehet bizonyos dolgokat kijátszani a törvényes keretek között.
2020. aug. 19. 19:09
 12/22 anonim ***** válasza:
49%

Láttad már Németh Szilárdot?

A politikusok jelentős része csak bólogató Jánosnak van a parlamentben, hogy megnyomja a szavazó gombot, ehhez nem kell sok ész.

Nyílván vannak okosak, magas IQ-val,de nem törvényszerűen azok.

2020. aug. 19. 19:09
 13/22 anonim ***** válasza:
46%

Ha Trump ész nélkül meggazdagodott, neked miért nem megy? Várj, kitalálom, mert te talpig becsületes vagy és nem gazember mint Trump és a lelkiismereted meg a nagy szíved nem engedi! Lejáratta a média, de azért nem kellene azt hinni, hogy ugyanolyan hülye lenne, mint egy utolsó magyar zsákfalusi purdé. Valószínűleg ő is okosabb az átlagnál.

2020. aug. 19. 19:20
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
Első Németh Szilárd diplomás ember. Tanult az ELTE-n és a BME-n. Okosabb nálad.
2020. aug. 19. 19:36
 15/22 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Kedves asdasdasdwasd!

Nekem az olyan ember, aki az Amerikai Egyesült Államok ELNÖKEKÉNT olyan baromságokat mond, mint hogy pl. igyanak cloroxot, mert akkor nem kapják el a koronavírust, az szerintem nem egy okos ember! És jöhetsz azzal, hogy viccből mondta, de egy ilyen nagyhatalmú vezető még viccből sem mondhat ilyet! Viszont azt nem mondtam, hogy olyan hülye, "mint egy utolsó magyar zsákfalusi purdé", csak azt, hogy nem lehet egy túl okos ember!

2020. aug. 19. 19:41
 16/22 anonim ***** válasza:
49%

"SZERINTED? nézd meg ezt a videót aztán rá jösz xdd.: https://www.youtube.com/watch?v=i0AoZEXd2QM"

Ezeket akkor mondta, amikor még ellenzékben volt. Most ő ugyanazt csinálja, amit a videóban elmondott. Ezért igaz az a mondás, hogy mindenki magából indul ki.

Még ha azóta bizonyos szempontokat figyelembe véve jobb is az ország, jobbak a fizetések, ezeket magunknak, a dolgozó embereknek, a fizikai és értelmiségi dolgozóknak köszönhetjük és nem a politikusoknak. A politikusok, ha bele akarnak avatkozni a dolgokba, akkor inkább ártanak, mint használnak, mert a beavatkozásaik politikai érdekek mentén történnek. Ami jónak nevezhetőt tesznek, az is vagy csak véletlenül sikerül jól, vagy abból adódik, hogy kivételesen teszik a dolgukat. Ha teszik a dolgukat, akkor arra hihetetlenül büszkék tudnak lenni és kihirdetik mindenhol, mint valami 5 éves gyerek, akinek sikerült összeraknia a lego autót. Óvodások módjára mutogatnak mindig a másikra, másra kenik ha valamit elrontanak.

A politikusok óvodások. Ez a válasz a kérdező kérdésére.

2020. aug. 19. 19:44
 17/22 anonim ***** válasza:
46%

IQ-ról van szó, teljesen mindegy, hogy ő éppen elnök vagy takarítónő. Másfelől mindenki mond hülyeségeket, a hozzá hasonló egoisták gyakrabban is mint mások (mert önkritika hiányában kimondják azt, amit más megfontolna) de ettől még teljesen hibás a következtetés, hogy neki kisebb az inteligenciaszintje az átlagnál.

Jó szórakozás nyomatni a Herbal Realitys videókat Sziszőrl meg mindenkiről, ahol kiemelnek momentumokat, ahol hülyének tűnik az adott politikusokat viszont ha megnézzük egyik-másik politikus karrierjét mégis rájövünk, hogy nem az "átlag" karrierjét járták be (ez nem vonja maga után a magas inteligenciát de mindenképpen növeli annak lehetőségét). Persze vannak kivételek.

2020. aug. 19. 20:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem jól használják.
2020. aug. 19. 23:15
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

"Ha Trump ész nélkül meggazdagodott, neked miért nem megy?"

Nem ugyanazok a körülmények. Egy popsztár is meggazdagodik ész nélkül amerikában de nagyon is. Akkor ők is okosak mi? Trump nem a leghülyébb, viszont nem is észlény. Egy borsodi cigányfalu lakóinál biztos sokkal okosabb, viszont annyira kétlem, hogy okos lenne. Okosabb az átlagnál, viszont nem tűnik észlénynek.

2020. aug. 19. 23:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja és nem nekem szólt ez a kommment, hogy neked miért nem megy. Csak írtam rá.
2020. aug. 19. 23:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!