Budapestnek az tenné a legjobbat ha Tarlós 2024-ben visszaszerezné a főpolgármesterséget?
El nem tudom képzelni egyébként, hogy hogyan történhetett az, hogy Karácsony szerezte meg a főpolgármesterséget. Még 1 éve sincs, hogy hatalmon van és többet ártott mint használt. Elég csak az autósok vegzálására gondolni vagy arra, hogyan kezelte a koronavírust de beszélhetünk akár a Lánchíd felújításáról és még lehetne sorolni a bűneit. Igaz, hogy Budapest mindig balos város volt, de azért ez durva, hiszen Demszky annak idején 20 évet ült a főpolgármesteri székben és szétcseszte Budapestet. Karácsony ugyanahhoz az oldalhoz tartozik mint ő, tehát jelképesen Demszky tért vissza.
Tarlós alatt a város nagy feljődésen ment keresztül. Én bízom abban, hogy 2024-ben ismét indul és visszaszerzi a főpolgármesteri címet ettől tyutyimutyi puhap*cstől. Ti, hogy vagytok ezzel?
Nem.
Elég lenne egy normális, tényleg független jelölt.
76 évesen?
Nem.
Vitézy jobb lenne.
Vitézy sehol sem lenne, ha nem abba a családba születik, ahova.
Melles olyan emberrel, aki közgazdasági diplomával olyat mond,hogy ha újonnan épül pláza, annak ne legyen mélygarázsa/parkolóháza , az valószínűleg több időt töltött ivászattal az egyetemen, mint tanulással.
Már az első 3 félévben megtanultuk,hogy a fogyasztás a modern piacgazdaság mozgatórugója.
Ha én nem tudok parkolni egy bevásárlóközpontnál, akkor nem megyek oda vásárolni és sokan mások sem.
Lehet. De nála jobbat nem hiszem hogy elő tudna állítani a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!