Hajdu Peter kérdése:
Becsapják.e a Magyarokat az Aug 20 -al ? Egy ország se ünnepli , mert lehet ez a Nap földkörüli állitásának a datuma ? Debreceni Virágkarnevált se , Jelenleg a Dimenziosok is uralnak a távolból ,és önekik a végzetet jelentette a Nap ?
Figyelt kérdés
Egy folyamatosan sugárzo ,, szemétkedö , rendszer van rám állitva , amit nem lehet feljelenteni , mert rád fogják , hogy bolond vagy , Szerintem ezek a Naptol szerzik a rendszer energiáját ,2020. aug. 18. 14:51
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Nemzetközileg elfogadott , hogy a Langos ,Magyar , az meg ugy néz ki mint a Nap , Az 1 milliomodik leszármazoja vagyok azoknak akik a napot lopták , Tehát Magyarok lehettek ? , 850 darabot hordtak ide ?
Sose sütöttem lángost ,otthon se , tehát nem én vagyok az
2020. aug. 18. 15:45
3/5 anonim válasza:
Hm, úgy tudom, hogy a skizofrénia azért gyógyszerekkel elég jól kordában tartható.
5/5 anonim válasza:
Munkanapon délután 4-kor ilyen állapotban lenni szép teljesítmény. Ezt a szellemi szintet nem a legyek hordták össze, sok munka van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!