Vadai Ágnes jól megmondta a Momentumosoknak?
„Nem árt tisztázni pár dolgot. Gyurcsány Ferenc a magyar politika megkerülhetetlen alakja.... Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van...Megnyugtatok mindenkit: Gyurcsány marad. És vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében.
És meg fogja találni a módját.
Tudom. Mert ismerem.”
A NER szimpátiàval legkevésbbé se vádolható Scihiffer András reakciója:
Azt üzeni Vadai képviselő a szövetségeseinek: „Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.” Szerintem tévedtem, amikor ezeket valahol posztbolsevikoknak neveztem. Legalábbis ami a „poszt” előtagot illeti.
Manipulatívan megvágott idézetről van szó, épp a legviccesebb rész hiányzik belőle:
"A Fidesz és Orbán politikailag meg akarják ölni. Nem is titkolják."
Még az egyszerű átlagember is tisztában van Gyurcsány bűnözői múltjával, hogy ha a Fidesz akarná, ebben a pillanatban jogszerűen rács mögé tehetné élete végéig.
Akkor most miről beszélünk? Politikai adok-kapok meg vihar a biliben. Mint a magyar politika 99%-a. Sebaj, legalább addig se azzal foglalkozik a kedves sajtó, hogy április óta mennyivel lett drágább a tej vagy a szalámi...
Pontosan annyival amennyivel többe kerül az előállítása,szállítása,eladása.
Ha nem tetszik ,lehet az R kéjen marhát,disznót,csirkét tartani.
5ös. Miről beszélsz ember???
Szó szerinti idézet egy Vadai Ágnes posztból!
Van DKs aki nem mentálisan normális???
"A kocák viselkedésének kóros elváltozása számos okból adódhat. Tapasztalatok szerint az ellési agresszivitás mindenekelőtt az előhasi kocákon mutatkozik.
A túl ideges, agresszív kocák a legkisebb zajra vagy mozgásra már hirtelen felugranak, röffentenek, és nem csak a malacaikat, de akár az embert is megtámadják."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!