Vadai Ágnes miért harcol az Orbán rezsim megerősítéséért?
Tényleg nem érti, hogy az ilyen nyilatkozatok után, mérhetően növekszik a fidess-es szavazó tábor?
Honnan veszi a bátorságot, hogy kijelentse:
"Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van."
Ez lenne a demokrácia DK-s értelmezésben? Ha nem rájuk szavazok akkor fideszes fasiszta vagyok?
Ha senkire se vajon akkor is?(Ezután már csak az van vissza.)
Ez nem pont ugyanaz az attitűd, amikor Orbán a magyarok nevében beszél?
Ez nem az "aki nincs velünk, az elennünk" mentalitás?
Ez lenne a "demokratikus" ellenzék? Bocs de szerintem ez a NER 2.0 akar lenni!
Ebben az értelmezésben csak az a demokrácia ha ők győznek.
Lehetséges, hogy Vadai Ágnes NER ügynők?
Vadai Ágnes FB oldaláról:
„Nem árt tisztázni pár dolgot. Gyurcsány Ferenc a magyar politika megkerülhetetlen alakja. A semmiből, hatalmas ellenszéllel dacolva építette velünk együtt fel az ellenzék legerősebb pártját. Többet tett az Orbán rendszer leváltásáért, mint bárki az ellenzéki oldalon. A Fidesz és Orbán politikailag meg akarják ölni. Nem is titkolják.
Akik a mi oldalunkon eddig vele szemben határozták meg önmagukat, mind elbuktak. Soroljam a neveket?
Hogy pár napja megállapodtunk a közös indulásról, abban neki kulcsszerepe volt. Tudom, mert ott voltam.
Nem javaslom, hogy valaki ezen az oldalon Gyurcsány-ellenes politikát folytasson. Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.
Hogy a DK elnöke most nem kíván miniszterelnök vagy kormánytag lenni, azzal a közös ügy iránti elkötelezettségét bizonyítja; aki meg ezt úgy mondja el, hogy Gyurcsány visszavonul, az meg az ellenkezőjét.
Megnyugtatok mindenkit: Gyurcsány marad. És vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében.
És meg fogja találni a módját.
Tudom. Mert ismerem. ”
A múltkor Vadai meg Orbán feleségét védte. Most meg ilyeneket mond?
Hú de nagy köpönyegforgató ez a hölgy!
Na tessék. Még szombaton azt hittük lezártuk, hogy Feri nem jön vissza, mert megígérte. Most mégis visszatáncolnak...
Mégis mit vártunk? Vadai meg a DK-s prominensek betegek kedvesem. Semmit nem lehet kp-nek venni
Ez a demokrácia? Elég furcsán értelmezik.
Ez az írás rendkívül agresszív, ami szerintem egy politikai szereplőtől nem elfogadható. Ezzel tényleg van, aki azonosulni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!