Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vadai Ágnes miért harcol az...

Vadai Ágnes miért harcol az Orbán rezsim megerősítéséért?

Figyelt kérdés

Tényleg nem érti, hogy az ilyen nyilatkozatok után, mérhetően növekszik a fidess-es szavazó tábor?

Honnan veszi a bátorságot, hogy kijelentse:

"Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van."

Ez lenne a demokrácia DK-s értelmezésben? Ha nem rájuk szavazok akkor fideszes fasiszta vagyok?

Ha senkire se vajon akkor is?(Ezután már csak az van vissza.)

Ez nem pont ugyanaz az attitűd, amikor Orbán a magyarok nevében beszél?

Ez nem az "aki nincs velünk, az elennünk" mentalitás?

Ez lenne a "demokratikus" ellenzék? Bocs de szerintem ez a NER 2.0 akar lenni!

Ebben az értelmezésben csak az a demokrácia ha ők győznek.

Lehetséges, hogy Vadai Ágnes NER ügynők?

Vadai Ágnes FB oldaláról:

„Nem árt tisztázni pár dolgot. Gyurcsány Ferenc a magyar politika megkerülhetetlen alakja. A semmiből, hatalmas ellenszéllel dacolva építette velünk együtt fel az ellenzék legerősebb pártját. Többet tett az Orbán rendszer leváltásáért, mint bárki az ellenzéki oldalon. A Fidesz és Orbán politikailag meg akarják ölni. Nem is titkolják.

Akik a mi oldalunkon eddig vele szemben határozták meg önmagukat, mind elbuktak. Soroljam a neveket?

Hogy pár napja megállapodtunk a közös indulásról, abban neki kulcsszerepe volt. Tudom, mert ott voltam.

Nem javaslom, hogy valaki ezen az oldalon Gyurcsány-ellenes politikát folytasson. Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.

Hogy a DK elnöke most nem kíván miniszterelnök vagy kormánytag lenni, azzal a közös ügy iránti elkötelezettségét bizonyítja; aki meg ezt úgy mondja el, hogy Gyurcsány visszavonul, az meg az ellenkezőjét.

Megnyugtatok mindenkit: Gyurcsány marad. És vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében.

És meg fogja találni a módját.

Tudom. Mert ismerem. ”

2020. aug. 17. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Mert rendkívül buta és primitív egy nő... ráadásul szerintem fletó kúrja is!
2020. aug. 17. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor Vadai meg Orbán feleségét védte. Most meg ilyeneket mond?

Hú de nagy köpönyegforgató ez a hölgy!

2020. aug. 17. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Én szimpatizálok a DK-val, de Vadai iszonyúan kártékony. Süt belőle az agresszió, a komplexus.
2020. aug. 17. 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Na tessék. Még szombaton azt hittük lezártuk, hogy Feri nem jön vissza, mert megígérte. Most mégis visszatáncolnak...

Mégis mit vártunk? Vadai meg a DK-s prominensek betegek kedvesem. Semmit nem lehet kp-nek venni

2020. aug. 17. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a demokrácia? Elég furcsán értelmezik.

Ez az írás rendkívül agresszív, ami szerintem egy politikai szereplőtől nem elfogadható. Ezzel tényleg van, aki azonosulni akar?

2020. aug. 17. 12:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Respekt 3 as.
2020. aug. 17. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A DK nak nem is érdeke a kormányváltás, nekik jó a fideszes kétharmad, semmi felelősségük nincs csak pénzt kapnak. a kérdés az hogy mennyit Ezért kebelezi be a többi pártot hogy nagyobb szeletet kapjon a tortából, de ne túl nagyot mert akkor dolgozni is kéne hajjajj
2020. aug. 17. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!