Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Néhány politikai kérdés alatt...

Néhány politikai kérdés alatt láttam, hogy többen vannak azok, akik a FIDESZT támadják, és nem értenek egyet velük. Hogyan lehet akkor, hogy harmadszorra is kormányra kerültek, ha arányaiban ennyien nem értenek egyet velük?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki azt írná, hogy kő fideszes vagyok, távol álljon tőlem, nagyon téved.

Egyik párttal sem szimpatizálok, mert azt gondolom, ha az összeset összegyúrnánk, és megtartanánk a jó ötleteiket, akkor sem lehetne egy tökéletes pártot összehozni.., sőt..

2020. aug. 17. 11:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%

A Fidesz a szavazók kisebb hányadával terpeszkedik a parlamenti 2/3 tudatában, tehát a szavazók kisebb részét képviselik - leginkább csak a magukét!

Ha én írom a szavazási törvényeket, akkor majd én fogok nyerni - vélte Orbán, és eltörölték a két-fordulót, átrajzolták a körzeteket, külhoni szavazatokkal erősítettek, dezinformáltak, és lefagyasztották a hitelesített választási-rendszer programot.

És láss csodát: nyertek!

2020. aug. 17. 15:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, ez igaz, csak tudod, már nem tudom, hogy a saját benyomásaim, vagy a felmérések számítanak hitelesebbnek. :D
2020. aug. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!