Egyetértetek Puzsér Róbert azon állításával, miszerint a Mi Hazánk a Fidesz legfrissebb kamupártja?
Kérdés.: Eléggé gyengén szerepelt [a 2019-s EP-választáson] az LMP és a Jobbik. Utóbbi tudatos fideszes amortizációjának egyik eszköze kétségtelenül a Mi Hazánk. Milyen szerepet szánhat nekik Orbán a következő hónapokban és években?
Puzsér Róbert: A Jobbikot gyakorlatilag ledarálták, a Mi Hazánk kiszakítása a pártból mindössze a végső csapás volt. Vona bölcsen kiszállt, mielőtt ez megtörtént volna... [...] ...A Mi Hazánk a Fidesz legfrissebb kamupártja, mely a NER közeli aszteroidaövén foglal helyet a Munkáspárt és az MSZP mellett.
A Mi Hazánkat Vona hozta létre ezzel a cukis fordulatával, ha jól emlékszem.
Jakab csak befejezte a dolgot, hogy a DK mellé állt, akik ellen létrejöttek.
Minek ide a fidesz?
Régen én is így gondoltam, de már megváltozott a véleményem. Most már meggyőződtem arról, hogy semmi közük más pártokhoz. Látják és kritizálják a többi párt hibáit, beleértve a fideszéit is.
A Mi Hazánk mondanivalójával és terveivel 90%-ban egyetértek.
Amit annyira nem támogatok:
1.A kilépést az Európai Unióból. Ez most már káros lenne, ehelyett az egész ország javára kellene felhasználni a tagságunkat és nem önző célokra, mint most a fideszes adminisztráció.
2.Nem tetszik, hogy már ők is próbálnak megosztó témákat feszegetni. Össze kéne hozni az embereket, nem megosztani. Az elmúlt 10 év megosztó politizálásából elegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!