Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek Puzsér Róbert...

Egyetértetek Puzsér Róbert azon állításával, miszerint a Mi Hazánk a Fidesz legfrissebb kamupártja?

Figyelt kérdés

Kérdés.: Eléggé gyengén szerepelt [a 2019-s EP-választáson] az LMP és a Jobbik. Utóbbi tudatos fideszes amortizációjának egyik eszköze kétségtelenül a Mi Hazánk. Milyen szerepet szánhat nekik Orbán a következő hónapokban és években?

Puzsér Róbert: A Jobbikot gyakorlatilag ledarálták, a Mi Hazánk kiszakítása a pártból mindössze a végső csapás volt. Vona bölcsen kiszállt, mielőtt ez megtörtént volna... [...] ...A Mi Hazánk a Fidesz legfrissebb kamupártja, mely a NER közeli aszteroidaövén foglal helyet a Munkáspárt és az MSZP mellett.

2020. aug. 16. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

A Mi Hazánkat Vona hozta létre ezzel a cukis fordulatával, ha jól emlékszem.

Jakab csak befejezte a dolgot, hogy a DK mellé állt, akik ellen létrejöttek.

Minek ide a fidesz?

2021. márc. 6. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
Ez tény
2021. márc. 7. 00:28
 13/16 anonim ***** válasza:
19%
Igen, a Mi Hazánk a Fidesz legújabb csicska pártja! 😁
2021. márc. 7. 07:54
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ezt csak az nem látja, aki teljesen vak a politikához.
2021. márc. 7. 20:05
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Régen én is így gondoltam, de már megváltozott a véleményem. Most már meggyőződtem arról, hogy semmi közük más pártokhoz. Látják és kritizálják a többi párt hibáit, beleértve a fideszéit is.

A Mi Hazánk mondanivalójával és terveivel 90%-ban egyetértek.

Amit annyira nem támogatok:

1.A kilépést az Európai Unióból. Ez most már káros lenne, ehelyett az egész ország javára kellene felhasználni a tagságunkat és nem önző célokra, mint most a fideszes adminisztráció.

2.Nem tetszik, hogy már ők is próbálnak megosztó témákat feszegetni. Össze kéne hozni az embereket, nem megosztani. Az elmúlt 10 év megosztó politizálásából elegem van.

2021. márc. 31. 19:44
 16/16 Gofrisütő ***** válasza:
Nem értek egyet. Csak azért, mert hasonlít a Fideszre, én nem húznék egyenlőségjelet.
2021. aug. 14. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!