Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hőstett szivárványos zászlóz...

Hőstett szivárványos zászlóz letépni, megtaposni és felgyújtani?

Figyelt kérdés
A ferencvárosi főpolgármesteri hivatal homlokzatára kitűzött Pride-zászlót éjjel fradi-szurkolók egy csoportja leszaggatta, erről a Facebookon egy szurkolói csoportban közzétett fényképekkel büszkélkedtek el.

2020. aug. 15. 09:23
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem időben keresd fel kezelőorvosodat és beszéljétek meg a benned szunnyadó homofóbiát, a látens homoszexualitásodat, mielőtt teljesen felőröl."

Nekem nincs homofóbiám, sem identitászavarom, nem nekem lesz 200-as vérnyomásom egy szivárványos rongytól, hanem nektek, meg a kis barátaidnak. És mekkora hőstett volt letépni, igazi harcosok :DDDDDD

2020. aug. 18. 10:16
 32/33 A kérdező kommentje:
Vannak, akik értik, hogy senkit nem lehet neveléssel rávenni arra, hogy a saját nemével alkosson párt. Mások ezt nem értik, szerintük az azonos nemű párok látványa terelhet "rossz útra" fiatalokat. Utóbbiak szaggatnak le szivárvány zászlókat.
2020. aug. 18. 12:50
 33/33 Molyember ***** válasza:
Ha az utóbbi az igaz, és neveléssel befolyásolni lehet a szexuális irányultságot, akkor ezzel azt is kijelentik, hogy egyrészt minden homoszexuálist annak neveltek, másrészt komoly esélyt látnak arra, hogy ha másfajta nevelést kapnak, akkor férfi létükre erősen vonzódnának a férfi nemiszervekhez. Én a magam részéről ezt butaságnak tartom, igaz, én nem is idegesítem fel magam egy szivárványos zászlón. Csak ők tudják, miért ilyen feszültek, ha feljön ez a téma. :)
2020. aug. 18. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!