Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hőstett szivárványos zászlóz...

Hőstett szivárványos zászlóz letépni, megtaposni és felgyújtani?

Figyelt kérdés
A ferencvárosi főpolgármesteri hivatal homlokzatára kitűzött Pride-zászlót éjjel fradi-szurkolók egy csoportja leszaggatta, erről a Facebookon egy szurkolói csoportban közzétett fényképekkel büszkélkedtek el.

2020. aug. 15. 09:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%
Ha valakinek ez hőstett akkor az őket minősíti. Mondjuk látens meleg focidrukkerekből kinézem. Egy normális embert aki tisztában van a szexualitásával, (legyen az full hetero vagy esetleg enyhén bi) nem zavar ilyesmi.
2020. aug. 15. 16:33
 22/33 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a vandálkodás és garázdaság nem hőstett,persze kinek mi.

Én igazából csak azt nem értettem, miért a hivatalra rakták ki , de amúgy le sem sza.rja aki nem látens meleg.

2020. aug. 16. 15:11
 23/33 A kérdező kommentje:
22: talán jelzésértékű, hogy a kerületvezetés nem homofób.
2020. aug. 16. 17:13
 24/33 anonim ***** válasza:
Megjöttek a gyakori látens homokosai😂
2020. aug. 18. 09:29
 25/33 anonim ***** válasza:
17%
Homár focidrukkerekről beszéltek, de szemtől szemben nem lennétek ilyen bátrak 30 kilós liberó bőlcsészek.
2020. aug. 18. 09:30
 26/33 anonim ***** válasza:
38%
A focidrukkerek állandóan bunyózni akarnak? Erre áll? :D "szemtől szemben höböböböbö" :D Ki a francot érdekelsz te szemtől szemben.
2020. aug. 18. 09:31
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

Höböbö....

ezt adod ki mikor a palid seggberak?😂

2020. aug. 18. 09:37
 28/33 anonim ***** válasza:
Én azért megnézném a saját szememmel, biztos nagyon értelmes arca van. 😂😂
2020. aug. 18. 09:37
 29/33 anonim ***** válasza:
60%
Nem vagyok homár, veled ellentétben, aki 22 izzadt pasira recsizik a kis barátaival 🤣
2020. aug. 18. 09:49
 30/33 anonim ***** válasza:
48%

#29 "Nem vagyok homár, veled ellentétben, aki 22 izzadt pasira recsizik a kis barátaival "

Tudod a gond az hogy de, pontosan te vagy az akinek állandóan a veled azonos neműek kapcsán a szex jut az eszébe - vagyis te vagy az akinek a nemi identitásával gondjai vannak és vagy az aki valami látens homofóbiában szenvedsz. Ez a túlkompenzáció. Van aki azzal próbálja akár maga előtt is elfedni a problémáját a saját nemiségével kapcsolatban, hogy nagy heterónak, csődörnek mutatja magát, aki agresszíven betámadja a melegeket, te meg az ellenkező oldalról csinálod ugyanezt. Mindenkit b*zizol és mindig mindenkinél ezt hozod fel, hogy biztos meleg.

A kettő egyforma, megpróbálsz te is ugyanolyan hangos lenni csak hogy magad előtt is elfedd bizony, neked vannak problémáid. Azoknak a focidrukkereknek ugyanis pont soha nem jut eszükbe a focistákról a nemiség, a szex, hanem a küzdelem, a versengés, a harc.

Szerintem időben keresd fel kezelőorvosodat és beszéljétek meg a benned szunnyadó homofóbiát, a látens homoszexualitásodat, mielőtt teljesen felőröl.

Vagy lehet hogy túl bonyolult voltam és mondjam a te stílusodban, hogy megértsd? NEKED jár az agyad állandóan a férfiak közti szexen, te vagy látens b*zi, menj dokihoz mert hülyébb leszel még ennél is!

Ja, én ne kezdj bele, nem vagyok meleg, 3 gyerekes ANYA vagyok, soha nem volt kérdés hogy én (IS) a férfiakat szeretem (mint te?). És hidd el, lett volna lehetőségem belekóstolni a másik oldalba, soha nem kértem belőle.

2020. aug. 18. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!