Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentumnak nem lenne jobb,...

A Momentumnak nem lenne jobb, ha inkább külön úton járna?

Figyelt kérdés

Bár már részben megtörtént az összebútorozás, de most még talán nem lenne késő külön útra lépni, akár a gödi incidens is jó apropó lehetne most erre.

Arra gondolok, hogy ha külön indulna a párt 2022-ben, elutasítva az elmúlt 30 év pártjait, elsősorban a DK-t és az MSZP-t, elérhetne akár 10-15 százalékot az új parlamentben, ez pedig már jó alap lenne ahhoz, hogy a következő ciklusban megerősödjön a párt és akár váltópárttá váljon, elkerülve ezzel Gyurcsány halálos ölelését is. Persze ahhoz, hogy váltópárttá váljon, kellenek majd jó víziók és jó politikusok is, ez is nagy kérdés, hogy ilyeneket ki tudnak-e majd termelni.

2020. aug. 13. 20:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10 vagyok:

A Momentum elnökének hitele, 47 ember szava.

Gyurcsány hitele, 10.000-es tagsággal számolva (2016-os adat) 9740 ember szava.

2020. aug. 14. 12:04
 12/17 anonim ***** válasza:

#11!

A DK-ban volt másik jelölt?

2020. aug. 14. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
#10 nem erről beszélek, hanem az ideológiai részről. Én úgylátom elég hasonlók az alapok. Azon túl , hogy nincs bukott Gyurcsányuk, akit vasvillával sem lehet elkergetni, még a generációs eltérés ami miatt más kicsit ami fontos nekik.
2020. aug. 14. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:

#10, #13-nak:

Generációs eltérés? Mármint a szavazóik körében?

Gyurcsány kitalált egy önreklámot "nyári egyetem" néven, amire jelentkezni lehetett. Gyurcsány úgy számolt, hogy jó, ha 100 főt össze tud szedni.

35-szörös volt a túljelentkezés. XD

2020. aug. 14. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:

#14 vagyok:

Ez a 3500 fiatal több, mint a Momentum teljes párttagsága.

Alázzam még tovább Momo-t, vagy elég volt?

2020. aug. 14. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:
nézd, fölösleges válaszolni, mert a nagy lényegét figyelmen kívül hagyod abból amit a másik ír, csak tolod a dk propagandát. ha egyszer hatalomra jutnak kérhetsz egy állást a köztévénél.
2020. aug. 14. 13:49
 17/17 anonim ***** válasza:

#15,#16-nak:

Akkor játsszunk nyílt lapokkal.

Jól látod.

2020. aug. 14. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!