A Momentumnak nem lenne jobb, ha inkább külön úton járna?
Bár már részben megtörtént az összebútorozás, de most még talán nem lenne késő külön útra lépni, akár a gödi incidens is jó apropó lehetne most erre.
Arra gondolok, hogy ha külön indulna a párt 2022-ben, elutasítva az elmúlt 30 év pártjait, elsősorban a DK-t és az MSZP-t, elérhetne akár 10-15 százalékot az új parlamentben, ez pedig már jó alap lenne ahhoz, hogy a következő ciklusban megerősödjön a párt és akár váltópárttá váljon, elkerülve ezzel Gyurcsány halálos ölelését is. Persze ahhoz, hogy váltópárttá váljon, kellenek majd jó víziók és jó politikusok is, ez is nagy kérdés, hogy ilyeneket ki tudnak-e majd termelni.
#10 vagyok:
A Momentum elnökének hitele, 47 ember szava.
Gyurcsány hitele, 10.000-es tagsággal számolva (2016-os adat) 9740 ember szava.
#11!
A DK-ban volt másik jelölt?
#10, #13-nak:
Generációs eltérés? Mármint a szavazóik körében?
Gyurcsány kitalált egy önreklámot "nyári egyetem" néven, amire jelentkezni lehetett. Gyurcsány úgy számolt, hogy jó, ha 100 főt össze tud szedni.
35-szörös volt a túljelentkezés. XD
#14 vagyok:
Ez a 3500 fiatal több, mint a Momentum teljes párttagsága.
Alázzam még tovább Momo-t, vagy elég volt?
#15,#16-nak:
Akkor játsszunk nyílt lapokkal.
Jól látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!