Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van rá esély hogy orbán...

Van rá esély hogy orbán befogadja a fehérorosz diktátor haverját ha fokozódik a helyzet ott? Legalább nem lenne egyedül orbán Bűnöző barátja Gruevszki úr.

Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 13:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem, kérdező, te csak vádaskodsz mindenféle bizonyíték nélkül.
2020. aug. 13. 18:27
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

#10!

Jaj, de kis cseles vagy! Szélsőbalos magyar szerzők angol nyelvű, magyarosrszágot lejárató portálját linketed. Sárosi már nem ír a Népszavába?

Minden kormányellenes idegen nyelvű cikkról kiderül, hogy a haazi ballib újságírók terméke.

Ugye azt a látszatot akartad kelteni, hogy külföldi véleményt osztasz meg?

2020. aug. 13. 19:42
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
Igaza van a tizenkettesnek. Nemrégiben lehozta a balos sajtó, hogy a NY Timesban megjelent egy cikk, mely a magyar kormány ellen kíván szót emelni. Nemsoká kiderült, hogy a cikket nem más írta, mint a 444 angol nyelvű rovatának szerkesztője, Novák Benjámin.
2020. aug. 13. 19:54
 14/21 anonim ***** válasza:
47%

A jelenséget weyerbélázásnak nevezik, mert Weyer Béla (HVG) kezdte művelni azt, hogy megjelent egy cikke a Süddeutsche Zeitungban (szerző nélkül), majd a ballib sajtó úgy hivatkozott rá, hogy a tekintélyes német liberális lap is ezt írja rólunk.

Gyakran az eredeti, magyar nyelvű cikket megjelentető újság vagy portál hivatkozik a külföldi cikkre, miközben tudják, hogy valójában az ő szerzőjük írta, vagyis fordította/fordíttatta le a cikkét.

A 444 is ezt csinálja, ők a New York Time-ba írnak.

Most az a szokás, hogy csinálnak egy angol nevű céget vagy alapítványt Budapesten és egy angol nyelvű domain-re publikálnak.

2020. aug. 13. 20:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor olvassátok Bájer meg ájemdöpípöl Bede Zsótit
2020. aug. 13. 20:55
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

Még mindig nincsenek érveid.

2020. aug. 13. 21:13
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Megy a lepontozás, de választ még egyet sem kaptunk!
2020. aug. 13. 21:40
 18/21 anonim ***** válasza:
56%
Én osztottam meg a cikket. Nem titok, hogy ki írta, elég látványosan fel van tüntetve. Azért ezt linkeltem, mert eddig ez a legjobb összefoglaló, amit a kérdéshez kapcsolódóan olvastam. De sajnálom, ha valaki megsértődött rajta.
2020. aug. 13. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem sértődtem meg rajta és szerintem senki más sem. Miért sértődtem volna meg? Az első szakaszt olvastam el, de abban semmilyen információ nem volt. Csak a szokásos ballib módszer: Tényként közöljük a véleményünket és mindezt semmivel sem támasztjuk alá, hiszen nem is kell, annyira tény.
2020. aug. 13. 22:27
 20/21 anonim ***** válasza:
53%

Ez miért "ballib" módszer? Én úgy látom, hogy mindkét oldal a saját veleményét szajkózza. Közben találtam egy magyar nyelvű cikket is, de gondolom, ez sem lesz népszerű:

[link]

2020. aug. 13. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!