Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne ha 2022-ben a ballibs...

Mi lenne ha 2022-ben a ballibsik nyernének?

Figyelt kérdés
Szerintem katasztrófa,én menekülnék ki külföldre. Orbán se jó,de valahogy lehet élni.

2020. aug. 13. 12:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

18-as! "Szabin vagyok,de mindegy."

10-esnek mondjad, aki szerint mindenki, aki 8-17 között ide mer írni, az fizetett (ráadásul ellenzéki) bérkommentelő, az hogy ezt te magad a puszta itteni aktivitásoddal már cáfolod, csak az ő állítását hitelteleníti.

20-as! Javasolhatod, de nem fogják, az ilyen "eldöntött" kérdéseknél én általában nem is a "kérdésre" felelek, hanem van egy érdekesebb válaszra reagálok.

2020. aug. 13. 14:53
 22/30 anonim ***** válasza:
25%

#21/21

10-es vagyok és én ilyet: "10-esnek mondjad, aki szerint mindenki, aki 8-17 között ide mer írni, az fizetett" nem írtam egy szóval sem. A bérkommentelős vádakra reagáltam (azóta töröltek kommentet, lehet ha elcsúszott a válaszom is). Én nem hiszem, hogy itt lennének bérkommentelők. A bérkommentelő hívőknek feldobtam ezt az észrevételt, hogy a sűrű FideszesTrollBérkommentelőzés közben jusson eszükbe, hogy ők talán gyanúsabbak mint mindenki más és ha valaki tényleg bérkommentelő, akkor náluk lehet elkezdeni a kutakodást, ha pedig ez nem tetszik nekik, akkor fejezzék be a vádaskodást.

2020. aug. 13. 19:25
 23/30 anonim ***** válasza:
37%
Ennyire féltek? Van is miért, mert tuti el lennétek számoltatva.😱🤕
2020. aug. 14. 01:09
 24/30 anonim ***** válasza:
45%
23, a probléma az, hogy az egész országnak annyi lenne. Sokkal fontosabb, hogy ne omoljon össze a gazdaság annál, hogy valakit elszámoltassunk, de mindenki elszegényedjen. Nézzük át Libanonba, Dél-Afrikába, az afrikai országokba vagy Argentínába.
2020. aug. 14. 10:25
 25/30 anonim ***** válasza:
36%

24! Komolyan ezt tényleg így gondoljátok, hogy a "zelelnzékiek" megcsinálják a totális államcsődöt meg összeomlást, tudjuk, hogy a fideszesek megvezethető emberek, de ne alázzátok magatokat még jobban, tényleg ha már itt tartunk tudtok mondani csődbe ment városokat, amik az ellenzékiek az összeomlás határára kormányoztak az elmúlt egy évben?

Várom a listát mely megyei jogú város lépett a pusztulás útjára ahol polgármester csere volt.

2020. aug. 14. 21:28
 26/30 anonim ***** válasza:
36%
Még annyit ehhez a gazdaság témához, hogy igen fontos volna, hogy ne omoljon a gazdaság, ezért kéne például elszámoltatni a sok ezer milliárd forintot elharácsoló Fideszt az állami vagyont elprivatizálókat, akik vittek földet, erdőt, legelőt, telket, állami koncessziót. Tehát ha valaki fontosnak tartja a gazdaságot, az nem fideszes.
2020. aug. 14. 21:31
 27/30 anonim ***** válasza:
70%
22! Ha belegondolsz szerinted kiknek volna pénze bérkommentelők eltartására, melyik politikai oldal garázdálkod..gazdálkodik az ország erőforrásaival? Ennyi a válasz, és tudható az is, hogy az "illiberális bezzegországokban" valóban vannak ilyen kormánypárti netezők. Én sem mondom, hogy itt feltétlen vannak, bár tegyük hozzá a választások környékén nekem gyanús a dolog, de így "békeidőben valószínűleg nincs itt fizetett, de lehetnek.
2020. aug. 14. 21:34
 28/30 anonim ***** válasza:
27%
Àllamcsőd. Rossz fizetèsek. Rossz utak. "Meleg Budapest" , ès hasonló "magas színvonalú" LMBTQ rendezvènyek. Katonasàg leèpítèse. Rengeteg hitel felvètel. Hatàrzàr leèpítèse.
2020. aug. 21. 15:18
 29/30 anonim ***** válasza:
19%

Balufiú! Rossz fizetések: a fideszeseknek, akik eddig rajtunk élősködtek meg politikai alapon lettek intézményvezetők, államtitkárok, cégvezetők, földbirtokosok, azoknak valóban rosszabb lenne a fizetésük.

Rossz utak -ez is jó, régen még éppen az volt a baj, hogy a "ballibek" csak az utakkal, autópályákkal foglalkoznak, most már kiderül, hogy pont az nem érdekli őket.

De a legjobb az, hogy szerinted minden rosszabb lenne, meg nyomorognánk, de közben kapnánk a hitelt meg államcsőd volna, értem én, hogy fostok veszettül, de ezek egymást zárják ki! Érted, aki csődben van, az nem kap hitelt!

2020. aug. 21. 15:31
 30/30 anonim ***** válasza:
73%
Szerinted,mièrt volt Magyarorszàg àllamcsőd szèlèn 2010 ben vàlasztàsok előtt? Akkor erre vàlaszolj.
2020. aug. 21. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!