Mi lenne ha 2022-ben a ballibsik nyernének?
18-as! "Szabin vagyok,de mindegy."
10-esnek mondjad, aki szerint mindenki, aki 8-17 között ide mer írni, az fizetett (ráadásul ellenzéki) bérkommentelő, az hogy ezt te magad a puszta itteni aktivitásoddal már cáfolod, csak az ő állítását hitelteleníti.
20-as! Javasolhatod, de nem fogják, az ilyen "eldöntött" kérdéseknél én általában nem is a "kérdésre" felelek, hanem van egy érdekesebb válaszra reagálok.
#21/21
10-es vagyok és én ilyet: "10-esnek mondjad, aki szerint mindenki, aki 8-17 között ide mer írni, az fizetett" nem írtam egy szóval sem. A bérkommentelős vádakra reagáltam (azóta töröltek kommentet, lehet ha elcsúszott a válaszom is). Én nem hiszem, hogy itt lennének bérkommentelők. A bérkommentelő hívőknek feldobtam ezt az észrevételt, hogy a sűrű FideszesTrollBérkommentelőzés közben jusson eszükbe, hogy ők talán gyanúsabbak mint mindenki más és ha valaki tényleg bérkommentelő, akkor náluk lehet elkezdeni a kutakodást, ha pedig ez nem tetszik nekik, akkor fejezzék be a vádaskodást.
24! Komolyan ezt tényleg így gondoljátok, hogy a "zelelnzékiek" megcsinálják a totális államcsődöt meg összeomlást, tudjuk, hogy a fideszesek megvezethető emberek, de ne alázzátok magatokat még jobban, tényleg ha már itt tartunk tudtok mondani csődbe ment városokat, amik az ellenzékiek az összeomlás határára kormányoztak az elmúlt egy évben?
Várom a listát mely megyei jogú város lépett a pusztulás útjára ahol polgármester csere volt.
Balufiú! Rossz fizetések: a fideszeseknek, akik eddig rajtunk élősködtek meg politikai alapon lettek intézményvezetők, államtitkárok, cégvezetők, földbirtokosok, azoknak valóban rosszabb lenne a fizetésük.
Rossz utak -ez is jó, régen még éppen az volt a baj, hogy a "ballibek" csak az utakkal, autópályákkal foglalkoznak, most már kiderül, hogy pont az nem érdekli őket.
De a legjobb az, hogy szerinted minden rosszabb lenne, meg nyomorognánk, de közben kapnánk a hitelt meg államcsőd volna, értem én, hogy fostok veszettül, de ezek egymást zárják ki! Érted, aki csődben van, az nem kap hitelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!