Mi lenne ha 2022-ben a ballibsik nyernének?
Elindulhatnánk az európai felfogás felé.
Nyugati színvonal és bérek kilátásban lennének.
27F
Egyetértek kérdező, ha moslékszövetség nyer, sajnos nekem irány Ausztria.
De remélem maradni fogok 🤫
10-es! A kérdést is "munkaidőben" írták ki...
Mellesleg nem tudom miért van az, hogy ti jellemzően jobberek csak a kishivatalnoki reggel nyolctól délután ötig dolgozok egy óra ebédidővel, munkarendben tudtok gondolkodni, mikor ez a dolgozók nagy többségére nem igaz.
pl. iparban dolgozók többsége három műszakban dolgozik, közszolgáltatásokban dolgozók, amik nem állnak le éjszaka és hétvégén sem pl. rendőrség, egészségügy, közlekedés stb. azok sem ebben a munkarendben dolgoznak, kiskereskedelmi, szállítmányozási, szórakoztató ipari, éttermi stb. dolgozók sem csak munkanap 8-7 közt dolgoznak.
Mellesleg én -bár nyilván más a preferenciánk- pont azt veszem észre, hogy délelőtt pörögnek a fideszesek jobban, nagyobb számban.
"10-es! A kérdést is "munkaidőben" írták ki..."
Szabin vagyok,de mindegy.
Szerintem az ilyen kérdéseket törölni kéne
Mert csak trágárkodástól és butaságtól van átitatva.
Ez nem egy kérdés, hanem egy provokatív böszmeség, mert hááát amugy mit akar a kérdező megtudni? Ha már ő előre megválaszolta maga asaját amgának feltett kérdését...
Javasloma moderátoroknak az ilyen kérdéseket töröljék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!