Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne ha 2022-ben a ballibs...

Mi lenne ha 2022-ben a ballibsik nyernének?

Figyelt kérdés
Szerintem katasztrófa,én menekülnék ki külföldre. Orbán se jó,de valahogy lehet élni.

2020. aug. 13. 12:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%
Aki még nem élt a Gyurcsány korszak alatt, vagy csak porbaf*ngó volt: annyi pénzt nem loptak el a baloldali kormányok, mint ezek. Egy nokiás doboba rejtett, úgymond aprópénzből is hatalmas botrány lett, ahhoz képeset a FIDESZ-KDMP több 100 milliárd közepénzt lapátolt össze a NER-en keresztül. Igaz, majdnem csődbe ment az ország, IMF hitel kellett, de annak a gazdasági válság volt az oka, ha bárki van kormányon, nem tudta volna ezt elkerülni. Ha pl Orbán kormányoz a válság idején, akkor ma őt szidnák, hogy elk*rta.
2020. aug. 13. 13:10
 12/30 anonim ***** válasza:
19%

Elindulhatnánk az európai felfogás felé.

Nyugati színvonal és bérek kilátásban lennének.

27F

2020. aug. 13. 13:12
 13/30 anonim ***** válasza:
59%

Egyetértek kérdező, ha moslékszövetség nyer, sajnos nekem irány Ausztria.

De remélem maradni fogok 🤫

2020. aug. 13. 13:16
 14/30 anonim ***** válasza:
29%

10-es! A kérdést is "munkaidőben" írták ki...

Mellesleg nem tudom miért van az, hogy ti jellemzően jobberek csak a kishivatalnoki reggel nyolctól délután ötig dolgozok egy óra ebédidővel, munkarendben tudtok gondolkodni, mikor ez a dolgozók nagy többségére nem igaz.

pl. iparban dolgozók többsége három műszakban dolgozik, közszolgáltatásokban dolgozók, amik nem állnak le éjszaka és hétvégén sem pl. rendőrség, egészségügy, közlekedés stb. azok sem ebben a munkarendben dolgoznak, kiskereskedelmi, szállítmányozási, szórakoztató ipari, éttermi stb. dolgozók sem csak munkanap 8-7 közt dolgoznak.

Mellesleg én -bár nyilván más a preferenciánk- pont azt veszem észre, hogy délelőtt pörögnek a fideszesek jobban, nagyobb számban.

2020. aug. 13. 13:23
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Most is rossz a helyzet, de akkor kész katasztrófa lenne, az ország gyorsan elindulna a csőd felé. Az MSZP elnöke Kunhalmi... (Mellesleg egy volt kommunista párt.) Olyan vezéralakok fémjelzik a baloldalt, mint Karácsony, Tordai, Szabó Tímea, a szavazókat en bloc lepatkányozó Bangóné, Gurmai, az az álmentősös MSZP-s, Gyurcsány, a fehér embereket rémisztő képződménynek nevező Niedermüller, Jakab Péter, Cseh Katka, Donáth Anna, Fegyőr, Soproni...
2020. aug. 13. 13:26
 16/30 anonim ***** válasza:
73%
Mivel csak koalicióban tudnának nyerni igy a választás megnyerése után valószinűleg egymás torkának esnének a koncért meg hogy ki legyen a vezető erő. Egymást marnák kormányzás helyett.
2020. aug. 13. 13:48
 17/30 A kérdező kommentje:

"10-es! A kérdést is "munkaidőben" írták ki..."

Szabin vagyok,de mindegy.

2020. aug. 13. 13:53
 18/30 anonim ***** válasza:
12%
Pedig nagy rá az esély, hogy ők nyernek de az még odébb van. Szerintem lehet, hogy hónapokra lebénulna az ország a váltás után, mert egy ilyen bebetonozott rezsimet nem lehet csak úgy egyik napra lecserélni. A NER annyira beleépült a rendszerbe, hogy el se tudom képzelni hogyan lehetne itt érdemben ellenzéki kormányként működni. Elég Budapestből kiindulni. Karácsonynak is ott tesznek keresztbe ahol csak tudnak. Szerintem ez veszett ügy, ennyire nem kellett volna teljhatalmat adni nekik.
2020. aug. 13. 14:08
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az ilyen kérdéseket törölni kéne

Mert csak trágárkodástól és butaságtól van átitatva.

Ez nem egy kérdés, hanem egy provokatív böszmeség, mert hááát amugy mit akar a kérdező megtudni? Ha már ő előre megválaszolta maga asaját amgának feltett kérdését...

Javasloma moderátoroknak az ilyen kérdéseket töröljék!

2020. aug. 13. 14:10
 20/30 anonim ***** válasza:
21%
20# Én meg javasolom moderátoroknak, hogy az ilyen hozzászólásokat töröljék 😂😂
2020. aug. 13. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!