Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Index olvasóinak közel...

Az Index olvasóinak közel fele tényleg fideszes volt?

Figyelt kérdés
ők hogy fognak reagálni erre?
2020. aug. 12. 21:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

Én fideszesként többször olvastam indexet , már csak úgy elrettentésképpen, nem árt tudni mi van a másik oldalon, vagy ha éppen irónikusan nevetni akartam valamin.

De nem sírom vissza!

2020. aug. 13. 08:05
 12/21 anonim ***** válasza:
39%

Több okból sem kell csodálkozni, hogy a fideszes neobolsevikok nem siratják az indexet.

Egyrészt minden kiépülő autoriter rendszerben szűkül a szabad sajtó, így itt is. Egyébként a fideszesek elődei, Rákosiék is ezt csináltak a 40-es évek végén, ott építették le a szabad sajtót ahol tudták, hogy megszilárdítsák a kommunista rezsimet.

Másrészt az indexen szembesülhettek azzal, hogy mekkora budos nagy kamu az a "nemzeti keresztény" mítosz, amit a Fidesz maga köré épített. Lopás százmilliárdos tételekben, jogszabályok kényük-kedvükre való átszabása. Az index ezekről lerántotta a leplet, érthető, hogy a fideszeseket zavarta, hogy szembejön a valóság.

Harmadrészt pedig irigykedtek is az indexre. Az indexen egy újságíró arról írt, amiről akart, utána nézhetett bárminek, ha a sztori jó volt és alá volt támasztva, akkor megírhatta. Na, ilyen egy origonal vagy 888nál nincsen. Ott nem írhatsz arról, amiről akarsz, mert rákoppintanak a fejedre. Nem írhat egy origós "újságíró" Mészáros Lőrinc gazdagodásáról. Így most ezek a kicsinyes propagandisták örülnék, hogy ha már ők nem lehetnek szabadok, akkor a másik pusztuljon meg.

2020. aug. 13. 09:05
 13/21 anonim ***** válasza:
25%
Ez az ócska magyarázat, hogy belső vita volt meddig lesz még? Szerintetek két politikus vitája miatt felmond 90 ember? Otthagyják azt az újságot, azt a szerkesztőséget, ahol 5-10-15 éve dolgoznak, amit a magukénak éreznek, ahol szeretnek dolgozni, ahol arról írhatnak amiről akarnak cserébe a létbizonytalanságért? Nevetséges, a valóságtól elrugaszkodott és semmi által alá nem támasztott narratíva.
2020. aug. 13. 09:09
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
#13 Ez az ócska magyarázat, hogy a politika beleszólt az index munkájába és amiatt kényszerültek felmondani meddig lesz még? Nevetséges, a valóságtól elrugaszkodott és semmi által alá nem támasztott narratíva.
2020. aug. 13. 10:28
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
#14 Talán nem szólt bele? Nézd meg az index mögött álló IndaMedia csoportnak kik voltak és kik ma is a tulajdonosai. Nem egy, hanem több fidesz közeli üzletembert fogsz találni. Jelenleg pl. Vaszily Miklóst. Amit én mondok az tény, könnyen leellenőrizhető, amit meg te mondasz az csak politikai propaganda, amit nem támaszt alá semmi.
2020. aug. 13. 11:31
 16/21 anonim ***** válasza:
38%

#15 Nem szóltak bele. Azok a tulajdonosok nem most lettek a tulajdonosaik.

ha te nem vagy hajlandó figyelembe venni az index vezetőjének, Bodolainak a szavait, azzal nem lehet mit kezdeni. Az alapvető tényeket nem veszed figyelembe, mert neked jobban tetszik ez a zorbánbeszántottaazindexet mese.

Ezt csináltátok a Népszabadságnál is, akkor is baromság volt.

2020. aug. 13. 11:47
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

Nem most lettek tulajdonosok? Látszik, hogy nem néztél utána. Vaszily idén márciusban vett tulajdonrészt, ez eléggé friss dolog.

Figyelembe veszem Bodolai szavait, csak tudod, hogy ha ő mond valamit, az még nem jelenti azt, hogy igaz is, amit mond. Mire alapozod, hogy igaz amit állít? Vele szemben 80 újságíró és a főszerkesztő állítja az ellentétét annak, amit ő mond.

Mi az, hogy csináltuk a Nepszabadsagnál? Én mit csináltam ott? Honnan tudod, hogy én csináltam e ott valamit? Kibújt belőled a csordaösztön és csak a mi-ők felosztásban tudsz gondolkodni?

2020. aug. 13. 12:16
 18/21 anonim ***** válasza:
25%

"Vaszily idén márciusban vett tulajdonrészt, ez eléggé friss dolog."

Meg kellett volna tiltani neki?

2020. aug. 13. 20:31
 19/21 anonim ***** válasza:
29%
#18 A szabadpiac harcosai, az éllovas liberálisok szerint nyilvánvalóan ige. Bezzeg amikor Simicska vásárolta fel az indexet, akkor nem volt vele semmi baj, mert akkor már o1g-zett javában.
2020. aug. 14. 00:23
 20/21 anonim ***** válasza:
40%

Abból, hogy leírtam, hogy idén márciusban vett tulajdonrészt, honnan jött neked az, hogy ezt meg kellett volna tiltani? Se én nem mondtam, ilyet sem más. Érdemben nem tudsz válaszolni, reagálni arra, amit írtam, maradt tehát a hazug vádaskodás.

Az meg, hogy a liberálisok szerint nem kellett volna engedni ezt a tranzakciót azt mivel tudod bizonyítani? Már megint előjött a csordaösztönöd és skatulyázod az embereket, mivel sem érved, sem a bizonyítékod nincs? Azt megsúgom, hogy egyébként, hogy a szabadpiac nem azt jelenti, hogy kontrollálatlan piac.

2020. aug. 14. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!