Miért nem tudok regisztrálni az eset pc world olvasóinak fenttartott oldalon a magazinból kapott kóddal?
A magazinból másoltam be a kódot,de ezt irja ki:
A regisztráció feldolgozása során technikai probléma merült fel. Kérjük, próbálja meg újra később! Amennyiben később sem sikerül, keresse fel kollégáinkat a hiba elhárítása érdekében. Köszönjük.
Mi lehet a baj,mit tehetnék?
Nem mükődik a kód ,hibát ír ki visszadobja a regisztrációt hogy működne igy a kód?Nem tudok regizni,ergó nem kapok új jelszót és felhasználó nevet,nem frissülni fog a nodom,kidoptam a pénzt az ablakon.
Mikorra fogják ezt megoldani,hogy újra minden menjen simán?
Mert nekem kéne regizni,de lehet vírus írtót váltok mert az utóbbi időbe csalódtam a nodba párszor.
Várjunk csak egy hónapba hányszor lehet regizni ezekre,lehet ez a baj,mert legútóbb hosszabb licenc volt,és azt újitottam meg,lehet hogy csak márciusba lehet megint?Nem vagyok ezekbe otthon,a cuccokat is ismerős tette fel nekem a gépre,én nem vagyok ilyen zseni,ezt az ujságos megoldást is mire megtanultam,hogy ne őt zaklassam időbe telt,örülök ha emailt tudok írni,és tudom frissiteni a flas playert ha kell...:S nem vagyok zseni.Nagyon kezdő vagyok még sajnos.
Azért szoktam itt kérdezősködni,a hülye fejemmel imformatikai kérdéskben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!