Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok regisztrálni...

Miért nem tudok regisztrálni az eset pc world olvasóinak fenttartott oldalon a magazinból kapott kóddal?

Figyelt kérdés

A magazinból másoltam be a kódot,de ezt irja ki:

A regisztráció feldolgozása során technikai probléma merült fel. Kérjük, próbálja meg újra később! Amennyiben később sem sikerül, keresse fel kollégáinkat a hiba elhárítása érdekében. Köszönjük.

Mi lehet a baj,mit tehetnék?

2012. febr. 23. 21:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Eddig simánt ment,hol pc worldból,hol chipből,hol pc guruból,most mi lehet a baj?
2012. febr. 23. 22:08
 2/14 nrrolli ***** válasza:
2012. febr. 23. 22:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez mi?Valami riasztást dob fel at eset!?:S Miköze ennek a problémámhoz,talán levan tiltva az oldal a nodnál,akkor kidobtam a pc world árát az ablakon???
2012. febr. 23. 22:53
 4/14 nrrolli ***** válasza:
igen levan tiltva az oldal de a kodok müködnek
2012. febr. 23. 23:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem mükődik a kód ,hibát ír ki visszadobja a regisztrációt hogy működne igy a kód?Nem tudok regizni,ergó nem kapok új jelszót és felhasználó nevet,nem frissülni fog a nodom,kidoptam a pénzt az ablakon.

Mikorra fogják ezt megoldani,hogy újra minden menjen simán?

Mert nekem kéne regizni,de lehet vírus írtót váltok mert az utóbbi időbe csalódtam a nodba párszor.

2012. febr. 24. 00:03
 6/14 A kérdező kommentje:
A chipes oldal is ezt csinálja,ha ez van mi a tökömért adják el magazint a kóddal,ha nem lehet vele regizni,ergó pofon a szarnak van adva?
2012. febr. 24. 00:34
 7/14 nrrolli ***** válasza:
nod 32 de melyik nod verziot tudnál mondani?
2012. febr. 24. 00:42
 8/14 A kérdező kommentje:
Eset Smart Security 4.2.64.12
2012. febr. 24. 00:49
 9/14 A kérdező kommentje:

Várjunk csak egy hónapba hányszor lehet regizni ezekre,lehet ez a baj,mert legútóbb hosszabb licenc volt,és azt újitottam meg,lehet hogy csak márciusba lehet megint?Nem vagyok ezekbe otthon,a cuccokat is ismerős tette fel nekem a gépre,én nem vagyok ilyen zseni,ezt az ujságos megoldást is mire megtanultam,hogy ne őt zaklassam időbe telt,örülök ha emailt tudok írni,és tudom frissiteni a flas playert ha kell...:S nem vagyok zseni.Nagyon kezdő vagyok még sajnos.

Azért szoktam itt kérdezősködni,a hülye fejemmel imformatikai kérdéskben.

2012. febr. 24. 01:15
 10/14 anonim ***** válasza:
istenem, nem lenne egyszerűbb és olcsóbb licenset venni minthogy méregdrágán megvenni majd összeoktojálgatni a kódot minden hónapban? kiszámoltad már hogy mekkora átbaszás?
2012. febr. 24. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!