Ma van Soros szülinapja! Hogyan tudom megátkozni hazánk ellenségét?
Figyelt kérdés
Ma 90 éves Soros György. Hazánk fő ellensége aki Amerikából akarja a hazai demokráciát megtámadni! Ha a szülinapján átkozom meg sikerülhet? Hogyan átkozzam meg? Mit mondjak? Használjak wudu babát?2020. aug. 12. 21:06
11/23 anonim válasza:
Soros György szülinapján Orbánt, Mészárost, és még néhány más fideszest megátkozni? Rajta!
12/23 A kérdező kommentje:
Tegnap 21:27 megcsináltam amit írtál. Viszont nem érzem az átkot? Most mit javasolsz? Te jártas vagy átkozásban?
2020. aug. 13. 01:02
13/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező, aggódom a mentális státuszod miatt. Van orvosi papírod arról, hogy normális vagy (lódoktor is jó)?
14/23 anonim válasza:
12-es: 2-es vagyok. 23 órakor kellett volna megcsinálnod.
15/23 A kérdező kommentje:
Tegnap 23 órakor csináltam meg, viszont nem érzek semmit, azt hittem, hogy az átok bizsergetni fogja a torkomat, ez nem történt meg. Nincs orvosi papírom róla. Kéne?
2020. aug. 13. 18:42
16/23 anonim válasza:
Másról kéne orvosi papír neked...
17/23 anonim válasza:
Nem kell, hogy bizseregjen a torkod. Úgy is hatott az átok. Valószínűleg.
18/23 A kérdező kommentje:
Mért hatott volna? Most ha nem hatott, várjak 1 évet és akkor átkozzam el újra? Hátha akkor nem rontom el?
2020. aug. 13. 22:21
19/23 anonim válasza:
Nem, hanem minden egyes nap kell csinálni 23 órakor.
20/23 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem, csak a szülinapján. Milért kéne naponta? Ebben semmi logika!
2020. aug. 13. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!