Ha petíció indulna támogatnád a cseh mintájú szabad
polgári lőfegyvertartást Magyarországon és vennéd a
fáradtságot ez ügyben egy esetleges szimpátia
demonstráció erejéig szeptemberben vagy októberben a
Kossuth téren?
Figyelt kérdés
Ezzel egyúttal a rendszerváltozás is le lenne szimbolikusan is zárva.
Kinőtték ezt a tendenciát akkor nekünk is ki kellene. Elfelejtettem a mondatot befejezni elnézést kérek.
2020. aug. 12. 21:15
22/28 anonim válasza:
Tudod kérdező az a baj a tiltakozó fegyver ellenesekkel, hogy fogalmuk sincs mi a különbség egy flóbert egy 22-es és egy 45-ös között. Nekik minden fegyver gépágyu mert az van a Ramboban és be kell tiltani még a csúzlit is.
Ha rajtuk múlna még a befőttes gumis pisztolyhoz is engedélyre lenne szükség.
Egy normális országban a 22-es még az a kategória amit hobbi célokra engedélyeznek. Nálunk meg a flóberhez is engedély kell.
2020. aug. 12. 21:25
23/28 A kérdező kommentje:
Igen utolsó sajnos tényleg ez a helyzet. Azzal is megelégednék, hogy kezdetnek a 22-est engedélyeznék hobbi célokra próbaképpen, hogy mi sül ki belőle. Politikát ugyan nem szeretnék belevinni, mert ezt pártoktól független ügyként kell tekinteni, de a mostani kormánypárt talán egy minimális mértékben nem elutasító annyira a fegyverekkel szemben mint a 2010 előtti bármelyik kormány 1990-től folyamatosan. Csak valamiképpen nem nagyon meri meglépni talán az ellenzéki pártoknak nem akar okot adni, hogy belekössenek. Ha meggondoljuk a lőterek újjáépítése, a sulikban való légpuskával történő sportlövészet is ennek a kormánynak az ötlete volt. Nem azt mondom, hogy ha lehetősége is lenne rá azonnal ezt meglépné, mert biztosan nem viszont szép fokozatosan talán elgondolkozna rajta. Lehet, hogy tévedek persze de ezt látom, de mondom lehet, hogy nem így van.
2020. aug. 12. 21:34
24/28 anonim válasza:
Akkor most legyen fegyver és raboljunk? Azért a betyárságnak is van ám hagyománya Magyarországon.
2020. aug. 12. 23:40
25/28 anonim válasza:
Én ezeket a kérdéseket már itt évek óta olvasom. Ha tényleg annyira van rá igény, miért nem látom máshol nyomát, népszavazási kezdeményezés?
2020. aug. 12. 23:41
26/28 anonim válasza:
#19, #22-nek:
Én kőkeményen ellenzéki vagyok, gyűlölöm a fideszeseket, és tele a t'köm a kormány vérlázító jogsértéseivel. Lelkiismeret-furdalás nélkül lőném agyon bármelyiküket, ha garantálva lenne hogy nem büntetnek meg érte!
ADNÁL FEGYVERT A KEZEMBE????????
2020. aug. 13. 09:40
27/28 anonim válasza:
#26 vagyok:
Hozzáteszem még, hogy természetesen akkor is megtenném, ha látnák reális esélyt a következmények megúszására!
2020. aug. 13. 09:42
28/28 anonim válasza:
Ismét #26:
Ne azt vedd szempontul hogy MIT akarsz engedélyezni, hanem azt hogy KIKNEK!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!