Miért mondják sokan, hogy a cigányok fideszesek?
Én nem vagyok cigány, de ismerek sokat közülük és mindegyikük utálja a Fideszt meg Orbánt is. Azt terjesztik sokan a cigányokról, hogy ők szeretik Orbánt, mert hogy ő is roma származású. Nem tudom biztosan, hogy az e. De ha az is, akkor sem lehet rá azt mondani, hogy a cigányok érdekeit nézné. A Fidesz nem szereti a cigányokat, csak kihasználja őket. De ugyanígy kihasználja a szegény magyar embereket is úgy, hogy krumplit osztogat nekik és ezáltal megvásárolják a szavazataikat. Orbán alatt csak romlott romák helyzete, mert elszegényítette őket ahogyan a magyar lakosságot is. Többször is tett rasszista kijelentéseket, ahogyan a többi fideszes is és sok szélsőjobboldali, fasiszta van a Fidesz táborában. Emlékezzünk csak a Gyöngyöspatai helyzetre vagy akár Bayer Zsolt meg Bencsik András cigánygyűlölő kijelentéseire. És még lehetne sorolni.. Farkas Flórián is fideszes és csak ártott a cigányoknak azzal, hogy ellopja a roma felzárkoztatásra szánt pénzeket.
?
"A kommunikációjuk ellenére a ballib politikusok és szavazóik erősen rasszisták, ezért úgy gondolják, hogy egy kis cigányozás el tud vonni szavazókat így a Fidesztől."
A fideszes politikusok és a fideszes szavazók között is nagyon sok rasszista van.
"A sok but abirka pedig fel sem fogja, hogy naponta ellentétes dolgokkal vádolják a kormányt."
A Fidesz is ellentétes dolgokkal vádolja a Jobbikot. Hiszen egyszer nácizzák, máskor meg libsizik őket.
#14!
Csak a Jobbik 4 éve még valóban szélsőjobbos volt, most meg mindent el lehet róluk mondani csak azt az egyet nem.
#15!
Olvass egy kicsit után a rendszerváltásnak és akkor nem fogsz elhinni, majd terjeszteni ennyi butaságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!