Szerinted oda tartunk mi is ahol a Belaruszok járnak most?
Figyelt kérdés
Durva ez az egész. Most láttam a lentit facebookon és eszébe jut az embernek, hogy merre tart vajon a magyar rendszer. Nyilván nincs még itt, főleg mert nem veszélyes az ellenék, Gyurcsány még évekig itt lesz. De már szinte minden hatalami ellensúly leépítve itt is. Rendőrség, adóhivatal használgatva politikai ügyekben...
Kiváncsi vagyok mit gondoltok. Elég csak szavazni nem vitát akarok.
2020. aug. 11. 19:23
12/12 anonim válasza:
Na kicsit utánanéztem az elmúlt hónapok történéseinek, és azért sok igazság van abban, hogy Belarusz szellemiségét kezdi fölvenni a kormány. Konkrétan a Mi Hazánk ORÖ székház elé rendezett tüntetés kapcsán. Pénzbírságok repkedtek 100-200 ezres bírságok jócskán, elvettek egy Árpád sávos zászlót, ami egyértelműen a demokrácia tiprását sugallja. Érdekes kérdés, hogy vajon egy szivárványos zászlót is elkoboztak volna? A kérdés költői, bármit ki lehet nézni. A legszörnyűbb talán az, hogy a cigányok általi gyilkosságok ami miatt lett a tüntetés megszervezve egy érdekes párhuzam a Belarusz rendőrség kegyetlenkedéséhez, de itt hozzá lehet sorolni az elmúlt hónapok c-bűnözését mivel a rendőrség korrupt, a jogalkotók asszisztálnak hozzá a nevetséges ítéletekkel, szemben mondjuk a mindannyiunk által ismert Budaházy politikai fogoly történetével. Tehát igen, nagyon affelé tartunk ami Belaruszban van. Amint Belaruszban a rendőrség tehet meg veled akármit, itt a bűnözők és különösen a romák. Ha felemeled a hangod ellene itt még CSAK pénzbírság jár ott már ütnek, a kérdés, hogy itt mikor kezdik el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!