Idehaza a politika miért vált ki olyan erős indulatokat az emberekből?
Figyelt kérdés
Láttam már Fideszest és DK-t durván egymásnak esni és családi kapcsolatok megromlásáról is tudok a politikai nézetek miatt? Külföldön is ennyire vérre menő dolog a politizálás mint Magyarországon?2020. aug. 11. 01:15
11/18 anonim válasza:
10. Talán te is Grazból szabadultál a vezéreddel együtt, hogy ennyire ismered az elmebetegek reakcióit?
12/18 anonim válasza:
Nézd meg majd amcsi választások idején mi megy ott az utcákon... ahhoz képest semmi ami itt van, hogy fotelból hőbörögnek sokan, meg néha kiállnak az utcára pár táblával a kezükben. :D
13/18 anonim válasza:
Mert érzelmekre épül.
A fidesz az elso ciklusát azért nyerte mert Gyurcsányt meg utálták. A másodikat nagyjából ugyan ezért, a harmadikat pedig azért mert volt ellenségképe/képei akiket utállni kell. A menekültek, Soros, EU, és az ellenzék.
14/18 anonim válasza:
Annak ami pár hónapja ment az utcákon amerikában semmi köze a választásokhoz.
15/18 anonim válasza:
Szerelmes vagyok karácsony gergelybe
16/18 anonim válasza:
#14 Annyira aranyos hogy van még valaki aki ennyire naív és ezt el is hiszi.
Sajnálom hogy ki kell ábrándítsalak, de csakis ahhoz van köze.
17/18 anonim válasza:
Ne,hagyátok a szerelmemet békén,én csak őt szeretem
18/18 anonim válasza:
14: Mit írtam: Akkor kell majd megnézni, vagy mondok egyszerűbbet, keress rá mi volt mielőtt Trumpot választották meg, és főleg mielőtt Obamát kétszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!